Maarten Smit
Volledig scherm
Maarten Smit © privé foto

Maarten (30) spaart 900 euro per maand: ‘Als ik iets koop, dan is het iets wat lang meegaat’

SuperbespaarderSommige mensen kunnen enorm goed met geld omgaan. Of ze nu veel of weinig hebben, ze zijn creatief en mét resultaat. Hoe doen ze dat toch? Elke week laten we hier een superbespaarder aan het woord. Deze keer: Maarten Smit (30), voor wie zuinig leven en zuinig op het milieu zijn, hand in hand gaat.

8 reacties

 • Maarten Dijkerman

  1 jaar geleden
  Dijkerman gefeliciteerd R den Dolder. kennelijk wat hoger op de apenrots dan ik en de rest hier,maar als je dat met eerlijk werk verdient hebt gun ik het je van harte sterker nog:petje af!
 • Dennis Eijs

  1 jaar geleden
  Wow. 2400, dat is 900 euro mee,r dan dat ik elke maand heb, jaarlijks inkomen door 12 gedeeld. God wat een super zuinig persoon. En wat een spaarder. Maar ik spaar OOK nog van dat geld. Koop er eens een groter item van. En 500 reserve voor vervanging. Ik snap niet hoe hij het doet. Hahahaha, kom op zeg
 • Ronny Ligot

  1 jaar geleden
  4900€ gezamenlijk inkomen. Dan kan ik 1900€ per maand sparen en hou nog meer over dan dat ik nu verdien. En ik heb geen electrische wagen of zonnepanelen. En mijn stroomverbruik is het dubbele van een gewone verbruiker.
 • L Koenraad

  1 jaar geleden
  Ik zie alleen globale posten, mijn lijst van vaste en variabele lasten is behoorlijk langer. Ik ben ook zo zuinig mogelijk, probeer ook zo duurzaam mogelijk te leven maar 900 per maand? Nee dat gaat helaas niet lukken. L.Koenraad
 • Willemien van der Tang

  1 jaar geleden
  2x zoveel inkomen en 400 € minder huur dan wij. Hoe doet ie dat?