Marlou Manders.
Volledig scherm
Marlou Manders. © Marlou Manders

Marlou (29): ‘We kunnen prima rondkomen door onze levensstijl aan te passen’

TegendraadsDiploma halen, studeren, baan bemachtigen, sparen, huis kopen, settelen. En dan zo vroeg mogelijk met pensioen. Zo hoort het misschien, maar het kan ook anders. In deze reeks mensen die hun financiële leven minder voorspelbaar invullen. Deze keer Marlou Manders (29) die tijdens de bouw van haar huis ontslag nam, een eigen onderneming startte en tegelijkertijd zwanger werd van haar eerste kind.

7 reacties

 • Stafano Pietersen

  1 jaar geleden
  Beste Johan Bos, uw reactie maakt mij heel erg treurig. Nog 20 jaar met tegenzin werken... hopelijk bent u tzt niet zo erg verzuurd dat u niet eens meer van uw dan welverdiende pensioen kunt genieten. Beter is om nu alvadt te leren genieten, bijvoorbeeld van uw werk. Succes en sterkte!
 • HERMAN SANGERS

  1 jaar geleden
  Gelukkig een positief artikel, misschien inspireerd het mensen. Het is wel duidelijk dat je in een relatie samen de kar moet trekken.
 • José van der Sluis

  1 jaar geleden
  Mooi als je weet wat je wilt , de kwaliteiten daarvoor hebt en er voor durft te gaan!
 • john bolleboom

  1 jaar geleden
  Ik snap de reacties niet. Ze beweert niet dat het leven maakbaar is, ze zijn alleen bereidt om risico's te nemen die andere mensen niet nemen of durven te nemen. Ze geeft ook aan, dat als het niet lukt, ze in het ergste geval het huis moeten verkopen. Voor hun werkt het en dat is fijn om te lezen. Ik snap de keuzes. 0ok wij hebben ze gemaakt. Soms stoot je je neus, maar vaker lukt het wel.
 • K. West

  1 jaar geleden
  K.West Het valt mij op dat er regelmatig artikelen in deze rubriek staan die ongeloofwaardig overkomen. Alles ziet er net even te mooi uit om waar te zijn, alle stukjes vallen precies op zijn plek....nu ook weer een verbouwing, eigen bedrijf starten en zwanger op hetzelfde moment... Hopelijk eindigt het niet in een burn out.
 1. Heleen (45) offerde haar carrière op voor moederschap: ‘Wat er tegenwoordig van moeders wordt gevraagd is ridicuul’
  Tegendraads

  Heleen (45) offerde haar carrière op voor moeder­schap: ‘Wat er tegenwoor­dig van moeders wordt gevraagd is ridicuul’

  Diploma halen, studeren, baan bemachtigen, sparen, huis kopen, settelen. En dan zo vroeg mogelijk met pensioen. Zo hoort het misschien maar het kan ook anders. In deze reeks mensen die hun financiële leven minder voorspelbaar invullen. Deze keer Heleen Uithoven-Hoppesteyn (50) die haar carrière opofferde om te genieten van het opvoeden van haar dochter.