Getty Images/Maskot
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images/Maskot

Ouderschapsverlof en thuiswerkvergoeding: dit betekent Miljoenennota voor jou

Het is het demissionaire kabinet op de valreep dan alsnog gelukt, de koopkracht stijgt. Wel minimaal, we hebben volgend jaar gemiddeld 0,1 procent meer te besteden, heeft het Centraal Plan Bureau (CPB) berekend.

6 reacties

 • Andre Janssen

  1 jaar geleden
  " Pieter Prins 3 dagen geleden Dat de energiekosten met minimaal 25% gaan stijgen...dat wordt eventjes niet meegenomen in de berekeningen?" Hoho Pieter, dat is niet waar. Er is 500 miljoen voor de verlaging van de energierekening gereserveerd. Even plat rekenen. 500 miljoen gedeeld door 7 miljoen huishoudens is 72 euro afgerond is dus 6 euro "korting" op je maandelijkse rekening. Da's toch fantastisch ? ipv 25 % gaat de rekening dus maar 22 % omhoog (als je nu 150 p/md betaald)
 • de Kooker

  1 jaar geleden
  De armere mensen onder ons worden nog verder uitgeknepen. Er moet een stemplicht komen zodat er meer mensen tegen dit rechtste kabinet gaan stemmen maar helaas denken vaak nietstemmende mensen dat hun stem niets uithaalt en zo hebben ze nog gelijk ook.
 • E.S.T. Donker

  1 jaar geleden
  De zorg wordt ook weer uitgebreid genoemd...not... Den Haag...kom als de sodemieter met een plan en loonsverhoging want de uitstroom van verpleegkundigen en verzorgenden wordt steeds groter. De kwaliteit van zorg wordt steeds slechter...loop voor de gein eens mee meneer Rutte
 • M Waarhold

  1 jaar geleden
  Het wordt straks mooi gebracht maar in de loop van het jaar kom je erachter dat je er eigenlijk helemaal niet op vooruitgaat. De desbetreffende wortel. Er zijn er maar enkelen die er baat bij hebben en of er überhaupt niets van voelen. De gewone man zal er nooit of te nimmer maximaal op vooruitgaan. Waar je aan de ene kant meer krijgt, kloppen ze he taan de andere kant uit je zak. Meer besteedbaar vermogen is inherent aan duurdere producten, altijd zo geweest en zal zo blijven.
 • Paul van Zwol

  1 jaar geleden
  De zwakkere mens onder ons gaan er weer op achteruit. SCHANDALIG, terwijl modaal en 2x modaal weer meer kunnen uitgeven