Petra Alders.
Volledig scherm
Petra Alders. © Eigen foto

Petra (48) verruilde haar nieuwbouwwoning voor een tiny house en woont nu voor 340 euro

SUPERBESPAARDERSSommige mensen kunnen enorm goed met geld omgaan. Of ze nu veel of weinig hebben, ze zijn creatief en mét resultaat. Hoe doen ze dat toch? Elke week laten we hier een superbespaarder aan het woord. Deze keer: Petra Alders, die voor een tiny house heeft gekozen.

5 reacties

 • Marco S. Zelf

  3 weken geleden
  Jammer dat de kosten van de nieuwbouwwoning niet vermeld is, dan had er een beter vergelijk geweest. Als ik op 1/4 van de oppervlakte moet wonen terwijl ik 50% bespaar, dan weet ik niet of ik dat zou willen. Maar ieder zijn meug. Als zij er tevreden mee zijn: Gelijk heb je!
 • A Haak

  1 maand geleden
  Geweldig! Slim
 • van Maanen

  1 maand geleden
  Ik zou ook best een tiny house willen, alleen krijg ik met mijn WAO uitkering daar nooit een lening of hypotheek voor. Dus moet ik straks in een veel te grote en dure woning gaan wonen.
 • K.H. Kramer

  1 maand geleden
  850 euro sparen vind ik knap met 1850 euro in de maand. Meid, geef lekker wat meer uit. Leef je leven.
 • Ralf Mevissen

  1 maand geleden
  Het is u gegund. Maar als volgende week 100.000 Nederlanders ook fijn vrijstaand in de Natuur willen wonen in ern Tiny House dan is dat onmogelijk. Deze kans op dit perceel voor dit maandbedrag is net zoiets als de loterij winnen of als een verhaal over Oma die in 1966 haar huis kocht voor 45.000 gulden en nu nog steeds fijn goedkoop woont. Dit is voor bijna niemand weg gelegd.