Rebecca ter Mors.
Volledig scherm
Rebecca ter Mors. © Privéfoto

Rebecca doet maximaal voor 80 euro in de maand haar boodschappen: ‘Vriezer die altijd vol zit’

SuperbespaarderSommige mensen kunnen enorm goed met geld omgaan. Of ze nu veel of weinig hebben, ze zijn creatief en mét resultaat. Hoe doen ze dat toch? Elke week laten we hier een superbespaarder aan het woord. Deze keer Rebecca ter Mors (29), die vanuit de Wajong ondernemer met beperking werd én goed van weinig kan genieten.

38 reacties

 • ton herben

  1 jaar geleden
  Super gewoon Hier kunnen veel mensen van leren Mijn dochter heefT ook een Wajong ,en spaart, maar rijd ook nieuwe auto Dit kan dus gewoon, je hoeft niet veel inkomen te hebben, ,Maar je kunt met weinig,, toch een fijn leven hebben een voorbeeld ,voor velen dikke pluim
 • Peeters

  1 jaar geleden
  Klasse gewoon Rebecca. Ontzettend goed bezig met alles wat achter je ligt. Daar kunnen alle klagende Nederlanders, klagen ja altijd, een voorbeeld aan nemen. Gaat hier niet om de hoogte van toeslagen of zo, gaat om de essentie hoe iemand in het leven staat. Maar ja, in dit land is klagen tot Kunst verheven. Velen zouden hier van kunnen leren. Nogmaals, klasse Rebecca.
 • Andre Janssen

  1 jaar geleden
  @ Michel Vos, dan zou het een sociale huurwoning zijn en daar past echt geen 150 euro (of 200 euro) om aan die 950 te komen service kosten bij. Ik betaal 13 euro service kosten voor mijn sociale huurwoning van 712 euro.
 • Michel Vos

  1 jaar geleden
  950 huur per maand. Dat zal vast 750 huur zijn plus 150 euro servicekosten en zoals iedereen weet is de huursubsidiegrens gebaseerd op de kale huur. Deze 950 euro geeft maar weer eens aan hoe verrot de woningmarkt is in Nederland. Overigens vind ik de houding van deze jongedame erg verfrissend.
 • P. Tettert

  1 jaar geleden
  Er lijkt iets niet te kloppen aan de berekening. Zoals al door anderen opgemerkt krijg je bij een huurprijs hoger dan rond de €750,- geen huurtoeslag. Wel heel knap dat ze voor max €80,- p.m. haar voedsel koopt. Ik hoop dat ze wel genoeg groenten eet, want ‘n lichaam heeft goede brandstof nodig om zich lekker te voelen, zeker als het hard werkt om zichzelf van ziektes (poogt) te genezen. Succes!