Rebecca ter Mors.
Volledig scherm
Rebecca ter Mors. © Privéfoto

Rebecca doet maximaal voor 80 euro in de maand haar boodschappen: ‘Vriezer die altijd vol zit’

SuperbespaarderSommige mensen kunnen enorm goed met geld omgaan. Of ze nu veel of weinig hebben, ze zijn creatief en mét resultaat. Hoe doen ze dat toch? Elke week laten we hier een superbespaarder aan het woord. Deze keer Rebecca ter Mors (29), die vanuit de Wajong ondernemer met beperking werd én goed van weinig kan genieten.

38 reacties

 • Peeters

  2 dagen geleden
  Klasse gewoon Rebecca. Ontzettend goed bezig met alles wat achter je ligt. Daar kunnen alle klagende Nederlanders, klagen ja altijd, een voorbeeld aan nemen. Gaat hier niet om de hoogte van toeslagen of zo, gaat om de essentie hoe iemand in het leven staat. Maar ja, in dit land is klagen tot Kunst verheven. Velen zouden hier van kunnen leren. Nogmaals, klasse Rebecca.
 • Anoniem

  2 dagen geleden
  Goed als je zo kan leven. Ik leef anders. €600 supermarkt, €100 uitgaan, €120 sport en abo's. €7000/jaar vakanties. 7 jaar geen auto(bespaard echt heel veel) maar een fiets. Lage huur €650 all in. Sparen normaal €700 per maand, nu €1300 door covid maatregelen. Henk vd Dam
 • Andre Janssen

  2 dagen geleden
  @ Michel Vos, dan zou het een sociale huurwoning zijn en daar past echt geen 150 euro (of 200 euro) om aan die 950 te komen service kosten bij. Ik betaal 13 euro service kosten voor mijn sociale huurwoning van 712 euro.
 • Michel Vos

  2 dagen geleden
  950 huur per maand. Dat zal vast 750 huur zijn plus 150 euro servicekosten en zoals iedereen weet is de huursubsidiegrens gebaseerd op de kale huur. Deze 950 euro geeft maar weer eens aan hoe verrot de woningmarkt is in Nederland. Overigens vind ik de houding van deze jongedame erg verfrissend.
 • P. Tettert

  3 dagen geleden
  Er lijkt iets niet te kloppen aan de berekening. Zoals al door anderen opgemerkt krijg je bij een huurprijs hoger dan rond de €750,- geen huurtoeslag. Wel heel knap dat ze voor max €80,- p.m. haar voedsel koopt. Ik hoop dat ze wel genoeg groenten eet, want ‘n lichaam heeft goede brandstof nodig om zich lekker te voelen, zeker als het hard werkt om zichzelf van ziektes (poogt) te genezen. Succes!