Rebecca (rechts) met haar dochter.
Volledig scherm
Rebecca (rechts) met haar dochter. © SabFotografie

Rebecca geeft haar hele salaris uit aan paarden: ‘Ik wil niet eens weten hoeveel het kost’

Dure hobbySporten, verzamelen of creatief bezig zijn: hobby’s hebben we allemaal. Maar sommige mensen geven daar een stuk meer aan uit dan anderen. Wij vragen iedere week iemand naar zijn of haar dure hobby. Deze week: Rebecca Blokzijl (49) geeft maandelijks zo’n 3000 euro uit aan paardrijden.

7 reacties

 • M Tee

  1 jaar geleden
  Ik vind dit een sympathiek bericht. Het is leuk om te lezen dat mensen zoals mw Blokzijl zo veel liefde voor deze hobby hebben. En gelukkig, in haar situatie, ook financiële armslag. M Haverkate
 • Andre Janssen

  1 jaar geleden
  Ik hou het wel bij mijn Jan Haasteren Puzzel verzameling. Ook erg leuk en een ietsepietsie goedkoper.
 • Winny lieverst

  1 jaar geleden
  Ik begrijp het volkomen. Door mijn ziekte ben ik, na 42 zelf een paard te hebben gehad, Gestopt met paarden. Dit valt me erg zwaar. Het is iedere dag 3 uur met je maatje bezig zijn.
 • Martijn Buis

  1 jaar geleden
  Buis - Den Haag; is het niet zoals bij elke hobby dat je hem zo duur kan maken als je zelf wilt. 5 Broeken, was je deze tussendoor niet dan? Weet niet hoe het met paardrijden zit, maar als ik mijn sportbroek tussendoor niet was kan ik hem na 2 dagen rechtop zetten. Verder moet iedereen het zelf weten natuurlijk, zolang je er geen Audi sturen voor hoeft te pikken is het geen probleem toch..?
 • Ferry Rudolph

  1 jaar geleden
  Vind dit meer een way of life dan een hobby. Maar als zij dit zo wil, prima toch?