Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Ricardo kan van ‘genoegdoening’ Belastingdienst nog niet eens het eerste studiejaar betalen

Irene van den Berg is journalist en columnist, gespecialiseerd in financiële psychologie. Zij probeert ons economische gedrag te verklaren.

15 reacties

 • Wytzia Raspe

  6 dagen geleden
  Van 7000 euro kan je heel wat boodschappen kopen als student.
 • Jack van den Burg

  1 maand geleden
  Kunnen we ook eens artikelen lezen van mensen die van de €30000,= even lekker op vakantie gaan, omdat de vergoeding niet in verhouding staat tot de schulden. Er zijn teveel mensen die er even een slaatje uit willen slaan.
 • Chris Eelman

  1 maand geleden
  @CCL Leemans. Groot gelijk dat u de bijstandskinderen erbij betrekt. Het is in mijn ogen van de zotte dat kinderen die hebben geleden onder de toeslagenaffaire, hoe erg het ook is, een vergoeding tegemoet kunnen zien. Kinderen die al jaren hebben geleden doordat de ouders in de bijstand zaten/zitten en ook met niets tot zeer weinig moesten doen die laat men doodgewoon in de kou staan. Grote schandvlek op het blazoen van de heren en dames van dit kabinet.
 • Roy Alphenaar

  1 maand geleden
  @ von Wermerskerk.Het valt wel op dat bij de riante schadevergoeding de aanvragen binnen stromen.Of is dat in uw ogen fooi.€30.000.Ik heb gestemd in maart.Op de grootste partij.
 • W. Snaauw

  1 maand geleden
  En dan nu op naar de behandeling van de andere toeslagen. Want er is al bekend dat ze bij alle andere toeslagen hetzelfde beleid hebben toegepast. De ambtenaartjes van de belastingdienst kunnen hun borst natmaken