Roelien Piron met haar man Sander.
Volledig scherm
Roelien Piron met haar man Sander. © Privéfoto

Roelien (40) verruilde een prachthuis voor een bouwval in het Zeeuwse Sluis: ‘Jullie zijn gek!’

TegendraadsDiploma halen, studeren, baan bemachtigen, sparen, huis kopen, settelen. En dan zo vroeg mogelijk met pensioen. Zo hoort het misschien, maar het kan ook anders. In deze reeks mensen die hun financiële leven minder voorspelbaar invullen. Deze keer Roelien Piron (40) die haar prachthuis in Gelderland inruilde voor een bouwval in Zeeland.

12 reacties

 • N. Garrara

  1 jaar geleden
  Ben naar Italië verhuisd tijdens corona. Ik was het leven in de Randstad zat en mijn baan ook. Ik heb nu een klein boerderijtje en ons doel is zo veel mogelijk zelfvoorzienend worden. En dan de uitzichten, het eten en het klimaat. Nee, ik mis Nederland helemaal niet, ook de luxe niet. De vrijheid is een groot goed.
 • rudolf Harrewijen

  1 jaar geleden
  Ben in 2001 met mijn vrouw naar haar huis gegaan in de states heb hier drie hectare grond met een huis en ben er nu zelf een nieuw dak op aan het leggen groot verschil met Rotterdam waar ik net geen 30 vierkante meter tuin achter het huis had en je letterlijk niets mag doen aan een huis.
 • Wanda Rooken

  1 jaar geleden
  Ook ik ben de randstad ontvlucht zoals dat gezegd word. Na ruim 20 jaar in een stad die nooit als thuis voelde was mijn eerste stap in m'n huidige woonplaats er 1 van tot rust komen. Dorps in gezonde sociale controle en stedelijk in formaat en voorzieningen. Wat kan een mens nog meer wensen.
 • E.S.T. Donker

  1 jaar geleden
  Super! Ik hou ervan!
 • Boekelo

  1 jaar geleden
  Groot gelijk. Quality time is belangrijker dan een luxe huis en geld op de bank. Mooie herinneringen maken en doen waar je gelukkig van wordt is één van de belangrijkste dingen in je leven.