Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Shutterstock

Slim boodschappen doen: ‘Mensen denken dat het meevalt, maar ik bespaar honderden euro’s’

Pakken toiletpapier, blikken met groenten, spaghetti en wasmiddel. Allemaal producten die lang houdbaar zijn en die je goed op voorraad kunt hebben. Deze vrouwen speuren folders en het internet af op zoek naar de beste acties en slaan dan groot in. Ze besparen hiermee honderden euro’s op hun boodschappen. 

42 reacties

 • Lia Jansen

  3 maanden geleden
  Deze mensen lopen de koopjes af. Vergeten ze de benzine die ze verbruiken of wonen ze allen dichtbij een groot winkelcentrum?? Mensen praten zo makkelijk!! Maar hoe doen ze het wanneer ze al een tijdje van een WIA uitkering of andere uitkering, rond moeten komen? Deze mensen kunnen niet overal naartoe. Hoe doen zij het met "groot" inkopen?? Ik probeer het maar dan heb ik aan het einde van de maand toch een geldgebrek. Laten deze mensen het eens 3 maanden proberen met een inkomen van € 1.500.
 • Fennie Sivaro

  3 maanden geleden
  Ik koop gewoon alles vers en wat ik nodig heb, niet meer en al helemaal niet bij de lidl of aldi (aardbeien ijs met bietensap, kom nou)
 • Sina Hogeboom

  8 maanden geleden
  Maar als je altijd spullen heb dan betaal je meer dan wanneer je eens iets niet hebt,lijkt me!Je kan makkelijk eens zonder iets/wat!!
 • P v. Zwam

  1 jaar geleden
  Probleem is dat veel mensen te materialistisch zijn staan bij Apple in de rij om een i-phone te kopen voor 1000 euro , pochen met dure merkkleding, en willen alles wat een ander heeft . de mensen hoeven echt niet in armoede te leven als ze niet zo hebberig waren . Vraag me af hoeveel vrouwen verzwijgen aan hun man ,als ze weer een hoop ingekocht hebben bij de Primarkt of weer schoenen hebben gekocht De mens wil te veel te vaak daarom komen de meeste in financiele nood.
 • Joep Meij

  1 jaar geleden
  Wij wonen gelukkig naast de grens. Zou anders niet meer weten hoe de boodschappen en benzine te betalen.