Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Shutterstock

Slim boodschappen doen: ‘Mensen denken dat het meevalt, maar ik bespaar honderden euro’s’

Pakken toiletpapier, blikken met groenten, spaghetti en wasmiddel. Allemaal producten die lang houdbaar zijn en die je goed op voorraad kunt hebben. Deze vrouwen speuren folders en het internet af op zoek naar de beste acties en slaan dan groot in. Ze besparen hiermee honderden euro’s op hun boodschappen. 

39 reacties

 • Anoniem

  2 maanden geleden
  .@Jhon Bronder. Ik geef als alleenstaande rond de 150 euro p.m. uit aan boodschappen. Maar ik drink dan ook geen bier. Sommige zaken koop ik nooit voor de volle prijs, zoals koffie en tandpasta. Altijd wat extra inslaan als het in de aanbieding is. Tegen de tijd dat het op is, is het weer in de aanbieding. Geartsje Dijkstra
 • imka smit

  2 maanden geleden
  Marco s zelf, is van de lidl. Mss is het aangelengd met water maar voor ons heeft het nog steeds een volle smaak en proef weinig verschil met een a merk. En ik heb de instelling van als het me smaakt, waarom zal ik dan meer betalen. Maar dat geldt niet voor alle producten hoor. Er zijn grenzen.
 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Ik koop als ik mijn AOW krijg de volgende dag droog voorraad die je buiten de koel of vries kast voor twee maanden kan bewaren dus veel aanbiedingen bv twee halen een betalen etc. Vers haal ik elke twee weken. En dat gaat erg goed zo. Heb eind van de maand geen geld over maar wel altijd te eten. Koop ook geen dure dingen altijd afgeprijsd. Gerard B Hagen
 • Marco S. Zelf

  2 maanden geleden
  @imka smit, klinkt als de prijs van Aldi of Penny sinaasappelsap. Zwaar aangelengd met water. Smaken verschillen, maar dat mengsel vind ik geen € 0,79 waard en is ook geen eerlijk prijsvergelijk met 100% sinaasappelsap.
 • Marco S. Zelf

  2 maanden geleden
  Je kunt op heel veel zaken besparen, ook op luxe(re) artikelen is dat heel erg gemakkelijk dankzij Internet. Als je besloten hebt wat je wilt kopen (merk, model, type) dan kun je met 1 of 2 zoekopdrachten achterhalen wat het goedkoopste adres is voor zowel afhalen als bezorgen. Dat gaat niet bij alle produceten op, want sommige fabrikanten bepalen de advies verkoopprijs voor hun producten en eisen dat de verkoper zich daar aan houdt. Dit zie je overigens ook in de levensmiddelenindustrie.