Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP / ANP

Supermarkten geven hoogste kortingen in jaren

GeldWie boodschappen doet, kan bij de supermarkten gemiddeld 35 procent goedkoper uit zijn door kortingen. Uit een onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat de aanbieding ‘1+1 gratis’ het meest voorkomt.

96 reacties

 • GJ de Vries

  4 dagen geleden
  GJ de Vries Grondstoffen tekort volgens Unilever, maar er is nooit een tekort aan grondstoffen geweest. Wel een excuus om geen eigen merken te produceren zodat we hun producten konden kopen. Dit riekt naar oplichting, of tenminste naar misleiding! Omgerekend betalen we méér als voor de Oekrainse oorlog.
 • Julia van Damme

  1 week geleden
  Heel tof! Vandaag bij Kruidvat €16,35 korting! Maar €35 betaald voor een hele tas vol tandpasta, shampoo etc. waar ik een paar maanden mee toe kan. Verder mijn trucje: niet van tevoren bepalen wat ik ga eten, maar bij de super kijken wat er in de aanbieding is en daar vervolgens iets mee klaarmaken. Gisteren roerbakspinazie (aanbieding Lidl). Morgen boerenkoolsoep (eerdere aanbieding Lidl, in de diepvries bewaard). Ik ben zelfs goedkoper uit dan voorheen met mijn boodschappen. Beetje opletten.
 • Say its

  1 week geleden
  Zuinig aan doen, niet de hoeveelheid die zij adviseren gebruiken maar minder. Zeepdispenser, je hoeft heus niet zoveel te gebruiken, ik druk het maar een heel klein stukje in of anders een gewoon stukje zeep, vooral als je kinderen hebt. S. Marilyn.
 • Reginald Grunder

  1 week geleden
  De tweede gratis Heel veel flauwekul Het zg tweede gratis wordt gerekend vanuit de adviesprijs. In veel gevallen is de aanbieder nog duurder dan de concurrent met met enkelvoudige aanbiedingen per stuk gerekend. Dus mensen kijk uit.
 • Yolanda Hilgersom-Broere

  1 week geleden
  Onzin, is een sigaar uit eigen doos