Suzanne.
Volledig scherm
Suzanne. © privé foto

Suzanne: ‘Ik had geld en zat thuis, dus ik heb maandelijks meer dan 1000 euro aan Lego uitgegeven’

Dure hobbySporten, verzamelen of creatief bezig zijn: hobby’s hebben we allemaal. Maar sommige mensen geven daar een stuk meer aan uit dan anderen. Wij vragen iedere week iemand naar zijn dure hobby. Deze week: Suzanne (36) gaf afgelopen jaar 1000 euro per maand uit aan Lego.

16 reacties

 • J. Moulis

  1 jaar geleden
  @Catharina van der Heijden: die star wars sets zijn vnl duur vanwege de licensing.
 • Jeroen Velzen

  1 jaar geleden
  Heel goed hoor want geld wordt steeds minder waard. Hyperinflatie ligt op de loer. Doe wat met je spaargeld voordat het verdampt.
 • Linda Berkhout

  1 jaar geleden
  Geweldig toch!! Als ik dit zo lees krijg ik meteen ideeën voor de feestdagen hahahaha
 • D Tompot

  1 jaar geleden
  De Lego sets van nu hebben, naast dat ze groter zijn, ook een veel groter aantal soorten steentjes gekregen. Daarmee kunnen gebouwen, maar ook auto’s gebouwd worden met steeds verfijndere details. Bij de grote Technic-sets zijn daarbij de functies voor het schakelen ook complexer geworden. Wie houdt van esthetiek in combinatie met complexe en realistisch nagebouwde, goed werkende techniek zou de http://bug.Ch. van de Technic sets nu moeten aanschaffen, binnenkort is deze set namelijk niet meer te koop.
 • P. Tettert

  1 jaar geleden
  Wat leuk al die mensen die als hobby met Lego spelen. Ik ken het zelf helemaal niet. Nooit met Lego gespeeld. Volgens mij was het niet eens in huis haha, zo te lezen heb ik misschien toch iets gemist als kind 😀.