AP
Volledig scherm
© AP

Twitteraars stemmen voor verkoop Tesla-aandelen van Elon Musk

Gebruikers op Twitter hebben massaal gestemd voor de verkoop van tien procent van de aandelen die Elon Musk heeft in Tesla. De topman van het bedrijf vroeg op het platform middels een poll of hij ze van de hand moest doen. 57,9 procent van de ruim 3,5 miljoen stemmers zei ja op die vraag.

  1. Musk laat miljoenen Twittervolgers beslissen over verkoop van Tesla-aandelen

    Musk laat miljoenen Twittervol­gers beslissen over verkoop van Te­sla-aandelen

    Teslabaas Elon Musk heeft zaterdag op Twitter aan zijn 62 miljoen volgers gevraagd of hij 10 procent van zijn aandelen in Tesla zou moeten verkopen. Het is niet duidelijk of het de multimiljardair menens is, dan wel of het om een van zijn grillen gaat. Musk beloofde zijn volgers echter dat hij zich aan hun oordeel zou houden. Inmiddels zijn er al ruim 1,5 miljoen stemmen uitgebracht en een kleine meerderheid (54 procent) heeft op ja gestemd.
  2. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.