Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images/Westend61

Weet wat je uitgeeft en ga voor houdbaar: zo bespaar je op de dagelijkse boodschappen

Voor velen is het een goed voornemen dit jaar: besparen op de boodschappen. Hoe zorg je ervoor dat je niet honderden euro's te veel uitgeeft in de supermarkt? Het Nibud en bezuinigingsexpert Renée Lamboo geven tips.

36 reacties

 • T. Huisman

  2 maanden geleden
  Aan het einde van zo"n marktdag hield men nog wat over en dat kon je gratis mee krijgen als je er op tijd bij was. Dirk supermarkt is de goedkoopste volgens Kassa consumentenprogramma. Alles van eigen merk zoals shampoo zeep zeeppoeder conditioner tandpasta. Bij Zeeman vloeibaar wasmiddel. Dat mensen op die manier niet zo ontspannen leven met geldzorgen en niet met het openbaar vervoer kunnen en geen terras kunnen pakken en geen cadeautje kopen en je leeft heel geisoleerd. Je loopt op lekke sch
 • Andre Van der mast

  6 maanden geleden
  Mooi om te weten .. dus midden en armen bevolking gewoon op je boodschappen letten ! Laat vakantie,een volle boodschappentas en een broodje paling maar aan de rijken over , die je van alles aanpraten .....
 • Verhage

  6 maanden geleden
  Onlangs in Frankrijk geweest en de prijs voor de "normale" boodschappen als groente, fruit en vlees is toch echt aanzienlijk hoger in de Franse supermarkt.
 • M. Veldhoen

  1 jaar geleden
  Installeer de app too good to go. Veel broodboxen, magic boxen en groente/fruitboxen voor niet veel geld. Ook hebben supermarkten vaak afprijsbakken met producten tegen de datum, wat ingevroren kan worden meenemen!
 • Kitty Oostdam

  1 jaar geleden
  €391,00 per maand voor een stel?! Ik zou willen dat het mij lukte, wij eten graag verse groenten en zo min mogelijk uit potjes (echt getver!), goede kwaliteit vlees, vis, gevogelte. De groentenboer op de markt is bij ons zeker niet goedkoper dan groenten en fruit van de supermarkt.