Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Hollandse Hoogte / ANP XTRA

Werkgever wil volgend jaar 2,8 procent meer loon geven

Werkgevers in Nederland willen hun personeel in 2022 een gemiddelde loonsverhoging van 2,8 procent geven nu de markten herstellen van de onrust door de crisis.

23 reacties

 • Andre Janssen

  3 maanden geleden
  Voor mij maakt het geen bal uit. Ik heb een 50% baan en 50% WIA uitkering. Die 2,5% (als mijn werkgever die al zou gaan betalen) gaat voor 70% van mijn aanvullende uitkering af. Ik hou er dus per saldo nog geen 2 pakken melk per week aan over.
 • Adriaans

  3 maanden geleden
  Och eigelijk is het heel simpel. Je bepaalt zelf wat je wilt verdienen. En zoek dan de werkgever die dat betaald. Voor mij werkt dat perfect. Ondanks dat ik slechts een vrachtwagen Chauffeur ben.
 • Hans Laats

  3 maanden geleden
  Hans Laats. Dit is belofte die niet waar gemaakt wordt. Eerder had Mark Rutte 1000 euro belooft en evenzo Jesse Klaver 😲😲. Eerst zien. Het duurt bod ongeveer een jaar dan zou de economie mogelijk lager uit komen dan voorspellingen🤔
 • Maria Yvonne Franssen

  3 maanden geleden
  De onverwachte groei zou wel eens het gevolg kunnen zijn van extra veel consumptieve uitgaven als gevolg van noodgedwongen besparingen gedurende de lockdowns sinds maart 2020. Als dit zo is zou deze groeipiek weer snel afgevlakt kunnen worden. Het is daarom waarschijnlijk beter om nu even geen loonsverhogingen door te voeren.
 • Kris Bever

  3 maanden geleden
  Dat is mooi dan heb ik 2,8% meer om in crypto munten te stoppen alvorens die neppe euro en dollarbubbel knapt Je kan natuurlijk niet eindeloos blijven bijprinten zoals ze nu doen dat gaat een keer fout en dan is Bitcoin de veilige haven