Arie Kievit
Volledig scherm
PREMIUM
© Arie Kievit

Willem (67) wil graag een vriendin: ‘Datingbureau kostte me 1250 euro voor vijf dates’

Geld & GelukIn deze rubriek vragen we lezers naar hun relatie tussen Geld en Geluk. Omdat hij graag weer een vrouw wil, zit Willem op dansen voor alleenstaanden. ‘Het entreegeld heb ik er graag voor over.’

10 reacties

 • Tigchelaar

  1 jaar geleden
  Dick van Dijk de naam van mijn emailadres heeft niets te maken met mij persoonlijk en heb wel degelijk mijn naam erbij gezet , dus zet een bril op . 'k Ben serieus wat Willem betreft en weet wat het is om diabetes te hebben, want heb het zelf ook en het zit in de familie bij ons .
 • Nikos Smith

  1 jaar geleden
  Heer willem. Snel reageren op tijgervrouw en de rest van je geld aan leuke dingen uitgeven. Datingbureaus deugen niet. Tijgervrouwen wel.
 • Dick van Dijk

  1 jaar geleden
  Willem, ik zou tijgervrouw maar even laten schieten, als je jezelf zo noemt,succes op de dansvloer.
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Wat een aardige eerlijke gezellige man, ondanks de financiële tegenslagen heel goed de boel onder controle gehouden, dat kunnen er denk ik weinig zeggen! Nu nog een leuke dame, dat verdient deze man, ik ben benieuwd of de dame die reageert genaamd ‘Carry’ daar aan bij gaat dragen! B Lommers
 • GJ de Vries

  1 jaar geleden
  GJ de Vries Er is hier slechts 1 antwoord op: Wat zonde van het geld, zelf zoeken is toch het goedkoopste en je weet gelijk of het wat kan worden of niet.