Het verkopen van online pubquizzen heeft Rimke (40) nieuwsgierig gemaakt naar meer manieren om een passief inkomen op te bouwen. ,,Er kan nog veel meer.”
Volledig scherm
Het verkopen van online pubquizzen heeft Rimke (40) nieuwsgierig gemaakt naar meer manieren om een passief inkomen op te bouwen. ,,Er kan nog veel meer.” © Joyce Schotsborg

Zij verdienen geld zonder er echt voor te werken

Geld verdienen terwijl je op dat moment niet aan het werk bent. Wie wil dat nou niet? Passief inkomen wordt dat genoemd. Rimke de Groot, Tim Kraai, Ida Jager en Nicole van Zurk hebben allemaal hun eigen manier om ‘slapend’ geld te verdienen. ,,Het is soms hard, maar vooral slim werken.”  

12 reacties

 • Ax Meck

  1 jaar geleden
  Volgens mij lezen sommige reaguurders het artikel niet goed, of ze alleen de kop van het artikel. Ze denken dat de genoemde mensen in het artikel niet werken en niets doen. Het tegendeel is waar, de mensen in het artikel werken en betalen belasting.
 • Ax Meck

  1 jaar geleden
  @Rijn van Dijk, die mensen die in het artikel genoemd worden, zijn mensen met een baan. Misschien moet je het artikel beter lezen.
 • Rijn van Dijk

  1 jaar geleden
  Ach ja, inkomen zonder te werken, waar ken ik dat van
 • Edwin Jansen

  1 jaar geleden
  Ja echt ontzettend passief zijn deze voorbeelden. Je moet er toch echt wel iets voor doen om het te creeren en te laten werken dus echt passief is het niet. Ik zou het passiever inkomen noemen. De term passief inkomen lijkt weer zo'n online marketing term aan het worden om aandacht te trekken. Er bestaat niet zoiets als passief inkomen. Er bestaat hoogstens inkomen dat je verdient omdat je ooit iets gecreerd hebt en een leercurve doorgemaakt hebt met hard werken. Zoals bij mij met de Forex.
 • Walter van Gent

  1 jaar geleden
  Helemaal eens met Buijs. Het beste voorbeeld van passief inkomen is natuurlijk gewoon beleggen in effecten, zoals bijvoorbeeld aandelen, obligaties of onroerend goed. Waarbij je één aankoop doet en vervolgens er geen omkijken naar hebt en de waarde stijgt of dividenden of andere inkomsten binnen komen.