In zwembad De Schop in Asten zaten zaterdag knuffels langs de kant om de diplomazwemmers aan te moedigen. De familie kon niet langs de badrand staan vanwege corona.
Volledig scherm
PREMIUM
In zwembad De Schop in Asten zaten zaterdag knuffels langs de kant om de diplomazwemmers aan te moedigen. De familie kon niet langs de badrand staan vanwege corona. © DCI Media

Afzwemmen zonder publiek maar met aanmoediging van knuffels Pikachu en Toet

Afzwemmen is altijd spannend, al helemaal als de ouders en opa’s en oma’s vanwege de coronaregels niet bij de badrand mogen staan. Vandaar dat zwembad De Schop in Asten heel speciaal publiek heeft uitgenodigd: de knuffels van de kinderen.

0 reacties

  1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.
  2. Wil je kind niet zwemmen? ‘Vaak heeft dit te maken met onvoldoende contact met water in de babytijd’

    Wil je kind niet zwemmen? ‘Vaak heeft dit te maken met onvoldoen­de contact met water in de babytijd’

    De zwembaden zijn weer open, de zomer komt eraan. Water staat garant voor plezier. Maar niet alle kinderen worden enthousiast van water. Sommige kinderen blijven liever op het droge, willen niet kopje onder in het zwembad, of niet eens met de voetjes in de zee. ‘Vaak heeft dit te maken met onvoldoende contact met water in de babytijd, en dan vooral onvoldoende ervaring met water over het hoofd.’