Baby Luca heeft al elf botjes gebroken: behandeling in Zweden geeft dit Nederlandse gezin hoop

Luca is nog maar vijf dagen oud als hij voor de eerste keer een beentje breekt. Drie maanden later staat het aantal botbreuken in zijn kleine lijfje al op elf. Osteogenesis Imperfecta luidt de diagnose, een genetische afwijking waarvoor geen genezing mogelijk is. 

4 reacties

 • Rob Hogenes

  1 jaar geleden
  Rob Hogenes. Zo sneu voor het kereltje (en ouders en zusje). Zojuist een donatie gedaan. Ik hoop dat ze het ventje kunnen helpen! Veel sterkte gewenst!
 • tonny vreede

  1 jaar geleden
  Rick van Wijk, wat een rare reactie van u, misschien maken die mensen wel geld over naar een goed doel of doelen, naast het geld wat zij besteed hebben aan hun eigen zoon. Heeft u eigenlijk zelf wel wat overgemaakt buiten het plaatsen van uw reactie? Aan alleen aan sterkte wensen heeft de kleine Luca namelijk niks. Zo, en nu ga ik even zelf wat overmaken ;-)
 • I. Ribbens

  1 jaar geleden
  Veel geluk kleine grote man!
 • Cécile van Vlijmen

  1 jaar geleden
  Ik sluit me bij Rick van Wijk aan wat betreft die mensen , waarvan hun kind in de ruimte heeft mogen zweven. Zij mogen ontzettend dankbaar zijn met een gezonde zoon van 18. Het had ook anders kunnen gaan, dus lieve "zwevende ruimtevaarder" wees eens zorgzaam en stort samen met jouw ouders alsjeblieft dat bedrag. Alvast bedankt en het zal jullie extra blij maken. Veel sterkte en liefs voor het kindje en zijn familie .