Pepijn en Edu.
Volledig scherm
Pepijn en Edu. © privé foto

Deze kinderen hebben een groot talent: ‘We blijven altijd vragen of hij het nog steeds graag wil’

Edu (11) en Pepijn (12) hebben allebei een heel groot talent. De een voor zingen en dansen, de ander voor voetbal. Gaandeweg kregen ze het er steeds drukker mee, tijd maken voor andere dingen werd een uitdaging. Voor hun ouders bestond de week ineens uit veel halen en brengen. Hoe ga je daar als gezin mee om en hoe zorg je dat je kind het leuk blijft vinden?

1 reactie

 • Robin Hagendoorn

  6 maanden geleden
  Heel veel succes voor beide jongens! Mijn zus heeft lang de ambitie gehad om professioneel aan turnen te doen. We hadden eens plannen om haar naar Roemenië te laten gaan om te trainen. Dat hebben we uiteindelijk niet gedaan, omdat het toch een te groot offer is. Ik ben blij voor jullie.
 1. Dankzij bijzonder pakje kunnen ouders tóch ernstig zieke baby knuffelen: ‘Magisch’
  PREMIUM

  Dankzij bijzonder pakje kunnen ouders tóch ernstig zieke baby knuffelen: ‘Magisch’

  Je pasgeboren baby knuffelen en koesteren, dat willen alle kersverse ouders. Bij baby’s die zuurstofgebrek bij de geboorte hebben gehad kan dat niet. Zij worden drie dagen lang gekoeld om verdere schade te beperken en vasthouden is er in die moeilijke tijd niet bij. Of liever gezegd, wás. Want bij het Isala ziekenhuis in Zwolle gaat het er nu anders aan toe. ,,Ongelooflijk wat het doet met ouders.’’