Debby Gerritsen
Volledig scherm
Debby Gerritsen © Kee@Kee

Een sterk staaltje hypocrisie voor een man die zelf geen seks heeft, laat staan kinderen

ColumnJournalist Debby Gerritsen duikt met een vrouwelijke blik in de actualiteit en deelt iedere week wat haar opvalt.

115 reacties

 • Jacob F. Rijs

  2 weken geleden
  Jacob F. Rijs Baas in eigen buik, of is dit alweer uit de mode. Mensen moeten zelf beslissen of ze kinderen willen. Er zijn die hebben er wel 5 of meer. Met een overbevolking op deze aardkloot, lijkt mij dat een minder voor de hand liggende keuze. Maar zoals gezegd...ieder beslist zelf vanuit haar/zijn omstandigheden.
 • H. Ruitenbroek

  2 weken geleden
  En als je geen kinderen hebt dan maakt dan is aandacht voor de opwarming van de aarde ook niet meer nodig. Je hoeft je dan om niemand zorgen te maken dat de aarde over 50 jaar vergaat.
 • E.S.T. Donker

  2 weken geleden
  Heerlijk deze column. Volledig met je eens! Denk dat juist ook een zegen kan zijn als je geen kinderen hebt. Naast liefde voor je kinderen ook grote zorgen. En de paus...die neem ik met een flinke korrel zout.
 • Erik Hoogeweij

  2 weken geleden
  Hij moet zijn mond houden: als je het spel niet speelt, dan ook niet bemoeien met de spelregels zei m’n opa altijd. Hij staat wel toe dat honderden jongetjes bij meneer pastoor op schoot moesten komen zitten! Laat hij zich daar maar eens over uitspreken, maar dat doet hij niet!
 • Kitty Oostdam

  2 weken geleden
  Wel of geen kinderen, het is ieders eigen keuze, daar heeft de Paus helemaal niks mee te maken. Kinderen hebben is geen garantie dat je later, als je ouder bent, door hen bezocht zal worden.
 1. Zusje van Kim en Isa had kanker: ‘We waren niet alleen haar, maar ook onze ouders kwijt’
  PREMIUM

  Zusje van Kim en Isa had kanker: ‘We waren niet alleen haar, maar ook onze ouders kwijt’

  Het zusje van Kim en Isa Schrik kreeg kanker. Ze waren niet alleen haar, maar ook hun ouders tijdelijk ‘kwijt’. Hun zusje lag veel in het ziekenhuis en hun ouders waren vaak met haar bezig. En hoe logisch dat ook is, het is voor broers en zussen van patiëntjes best lastig dat zij een tijd op een tweede plaats staan. ,,Als je ouders al thuis zijn, dan zijn ze met hun hoofd nog daar. Dat is weleens moeilijk.”