Of jullie nu wel of niet op reis gaan, vakantie is de tijd om contact te herstellen tussen jou en je kind: even 24 uur per dag bij elkaar, zegt kinderpsychologe Marilene de Zeeuw.
Volledig scherm
Of jullie nu wel of niet op reis gaan, vakantie is de tijd om contact te herstellen tussen jou en je kind: even 24 uur per dag bij elkaar, zegt kinderpsychologe Marilene de Zeeuw. © Any Lane via Pexels

Herfstvakantie: alweer op reis met je kind of liever rustig thuisblijven?

Meteen na de zomervakantie weer op reis in de herfst: voor sommige ouders en kinderen klinkt het als muziek in de oren. Maar doe je je kind een plezier met zoveel reizen, of kan het ook te veel worden?

9 reacties

 • Henny Gerritsen

  1 jaar geleden
  Leuk om te zien dat deze toeristen/vakantievierders op de foto zich voorbereid op het koude herfstweer!
 • Iris de jong

  1 jaar geleden
  Highfive f.r. van 1908
 • JH Weener

  1 jaar geleden
  Eten en drinken doe je thuis ook. Midweekje naar huisje en dat kan in alle prijsklassen, is toch even anders. Thuis verval je in hetzelfde ritme en op n andere plek, andere omgeving ben je "uit". Hoeft niets te kosten, mag wel. Persoonlijk. Maar wandelen, dingen bekijken, iets ondernemen maakt niet uit. Kost even moeite....gesleep met van alles, de boodschappen etc Maar ben je er, uitgepakt, blij dat je met elkaar wat gaat doen.
 • F.R. van 1908

  1 jaar geleden
  Wat een lachwekkende zure reacties weer, alleen Iris heeft het begrepen. Ga gewoon genieten ipv azijn te drinken.
 • Iris de jong

  1 jaar geleden
  Ik ben heerlijk weekje weg met mijn kinderen op de camping dagritme blijft het zelfde alleen op een andere plek lekker buiten een week lang met de vouwwagen. En word het een loopneus dan plakken we er 10 dagen aan vast.