Roel en zijn Trabant
Volledig scherm
Roel en zijn Trabant © Yoran Louhenapessy

'Het maakt me niet uit of mijn kinderen eten, desnoods eten ze niks, worden ze ook niet dik’

columnRoel Abraham is 50 jaar maar wil dat niet weten, heeft zes kinderen en slechts één vrouw. Rijdt Trabant, stuntelt door het leven en deelt op deze plek zijn belevenissen als vader van een groot gezin.

52 reacties

 • rian cornelissen

  4 maanden geleden
  Geweldige column ,made my day 😂
 • Yvonne Van Rosmalen

  4 maanden geleden
  Nu mijn dochter mocht dus twee ding kiesen wat ze niet lusten. En voor de rest eet wat de pot schaft dus. Zo niet oké. Dan kreeg ze het de volgen dag dus weer. Ja gil nu maar van kinder mishandeling. Nu jullie weten niet wat dat dus is. Kinder mishandeling. En dat weet ik dus wel. Vaak genog gezien en mee gemaakt dus. Ik vind dat deze vader het nog netjes doet dus. En o ja mijn dochter vond me streng. Klop dus. Dat ik dat was. Maar niet om haar te pesten. Of zo. Nee om haar te bescherming.
 • Rhys Kaper

  4 maanden geleden
  Wat een leuke column. Tip aan Roel: neem een ouderwetse schoolbel. Zelfde effect als de old school telefoon en kan niet uit worden gezet. Mijn ouders gebruikten die vroeger ook voor ons als we op onze kamers waren.
 • Peter de Jong

  4 maanden geleden
  Het is juist veel gezonder als je regelmatig 1,2 of 3 dagen niet eet. Je lichaam gaat dan in de overlevingsstand en ruimt een hoop troep op die je vanzelf krijgt als je iedere dag 3 maaltijden eet. Ook worden reparaties en nieuwe celstructuren veel efficiënter aangelegd dan in tijden van overvloed. Je krijgt er dus een beter lichaam door. Combineer het met voldoende lichaamsbeweging en het gezondheidseffect wordt nog versterkt! 😎
 • Ingrid van Zanten

  4 maanden geleden
  Gewoon een leuk humoristisch geschreven stukje die sommige mensen te letterlijk nemen!