Hoe deze zwemscholen kinderen droog laten oefenen tijdens de lockdown

VIDEODuizenden kinderen kunnen al maanden niet naar zwemles door de sluiting van de zwembaden, en badmeesters en -juffen maken zich grote zorgen voor de zomer. Om ze bezig te houden, laten twee Amersfoortse zwemscholen kinderen thuis droog oefenen met speelse instructievideo’s.

1 reactie

 • van Bergen

  3 weken geleden
  Zwemles. Het kindje had mama beloofd op het grasveldje te blijven, want het was druk met verkeer, auto's en zo. Het speelde lief en hield zich aan die belofte. Plotseling zag het een prachtig lager gelegen grasveldje, waar helemaal niemand was. Nou, dat vind mama zeker goed dacht het, dat is nog verder van de auto's vandaan. Het nam met een lach een sprongetje op dat mooie veldje. Het "veldje" was echter een vijver met kroos, en het kindje kon niet zwemmen. Overheid, neem uw verantwoording!
 1. Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druivendoosje een kweekkastje'
  PREMIUM

  Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druiven­doos­je een kweekkast­je'

  Als je eenmaal bezig bent met gezond eten voor kinderen, is het een kleine stap naar je eigen groenten kweken. Marije Woertman uit Deventer wil kinderen aanzetten hun eigen groente en fruit te verbouwen. ‘Wat is er nou lekkerder dan je zelf geteelde worteltjes of komkommers eten?’ Om de drempel voor onder andere ouders nog lager te maken, opent ze nu een ‘Voorbeeld Kindermoestuin’.
 1. Met passen en meten wordt 94 meter lang superjacht door Alphen geloodst
  Play

  Met passen en meten wordt 94 meter lang superjacht door Alphen geloodst

 2. Striptekenaar Toon van Driel: 'Als ik het AD mag vullen met Knudde, kom ik pagina's tekort'
  Play

  Stripteke­naar Toon van Driel: 'Als ik het AD mag vullen met Knudde, kom ik pagina's tekort'