Een leeg klaslokaal op een basisschool.
Volledig scherm
PREMIUM
Een leeg klaslokaal op een basisschool. © ANP

Honderden klaslokalen staan leeg door coronabesmettingen: ‘Koek is op bij ouders’

Scholen in het noorden en midden van Nederland kampen alweer met honderden lege klaslokalen vanwege corona-infecties. De regels zijn strikt: kinderen en leraren uit dezelfde klas zonder immuniteit moeten bij een besmettingsgeval allemaal naar huis. Nu deze week ook in het zuiden de scholen heropenen, vreest het onderwijs zware tijden.    

1 reactie

 • Paul Slinger

  11 maanden geleden
  P slinger voorlopig blijven dit houden,zolang de vaccinatiegraad te laag is,zolang mensen zijn zoals viruswaarheid en viruswaanzin de corona ontkennen de vaccinatie niet zien zitten,zolang er mensen zijn die zich niet laten vaccineren maar wel zich in de samenleving begeven,80% wat in ziekenhuis ligt is niet gevaccineerd en ontkennen nog steeds de oorzaak,we moeten ermee leren leven of we willen of niet,het is goed dat er vaccinatie verplichting komt,anders niet meedoen in de maatschappij
 1. Dure spullen en reisjes op school: ‘Het lijkt soms wel particulier onderwijs’
  Play
  PREMIUM
  Video

  Dure spullen en reisjes op school: ‘Het lijkt soms wel particu­lier onderwijs’

  Wat zijn ouders kwijt voor een jaar voortgezet onderwijs van hun kind? Arjen van Gijssel, vader van vier in Ruurlo, zette het op verzoek van de Stentor op een rijtje. En hij schrok behoorlijk. Daarin is hij niet de enige. ,,Het kan wel een tandje minder met de schoolkosten. Sommige scholen lijken wel reisbureaus”, stelt belangenorganisatie Ouders en Onderwijs die een onderzoek begint.