Roel Abraham.
Volledig scherm
Roel Abraham. © Yoran Louhenapessy

Hysterie bij zwembad; er stond een perverse vader in de kleedkamer, hij hielp zijn dochter omkleden

columnRoel Abraham is 50 jaar maar wil dat niet weten, heeft zes kinderen en slechts één vrouw. Rijdt Trabant, stuntelt door het leven en deelt op deze plek zijn belevenissen als vader van een groot gezin.

56 reacties

 • Visser

  3 maanden geleden
  Zeuren blijven al die preutse knakkers doen. Dat krijg je als je na 35 of meer jaren bedenkt dat je verkracht bent. Wat een klote maatschappij, in mijn tijd kon gelukkig veel meer zonder al dat gezeik.
 • Elaine Pierre

  4 maanden geleden
  Wat leuk op paier gezet door Roel. Maar ook helemaal waar. Wat een preutsheid tegenwoordig. Ben blij dat ik van 66 ben en ook in die tijd opgegroeid ben! Ik vind sowieso dat er overal (op welk vlak dan ook)een probleem van gemaakt wordt tegenwoordig. Zoeken naar zaakjes waar je over kan zeuren.....Ik denk dan maar: Hoe beter we het hebben hoe meer we gaan zoeken naar dingen om over te zeuren.
 • Anoniem

  4 maanden geleden
  Ach, 35 jaar geleden heb ik hetzelfde meegemaakt in Las Vegas waar een mevrouw helemaal uit haar dak ging omdat ik de baby aan het verschonen was in een speciaal daarvoor gecreëerd voorportaal van de dames toiletten. Dit was zelfs nog een open gedeelte die zichtbaar was vanuit de publieke ruimte. We werden vriendelijk doch dringend verzocht het establishment te verlaten..... En ja, we lopen enige tijd achter Amerika aan. Mooi vooruitzicht toch? E. Reijnierse
 • M.A. van Veen

  4 maanden geleden
  Ik ben van 1968. Ik heb het idee dat de generatie van u met veel meer angsten en taboes moeten leven. Daarbij nog eens de onrealistische beelden die gecreëerd worden op instagram, facebook enz. enz. Wat waren wij dan vrij en blij. Geleerd om het mooie in ieder mens te zien en vooral bloot niet als iets geks. Zo komen we tenslotte allemaal op de wereld.
 • HARRY Boertien

  4 maanden geleden
  Ik ben al bijna 40 jaar naturist en zou graag weer naar de tijd willen teruggaan dat je niet zo bekrompen als tegenwoordig in het leven staat. Topless zonnen was in de jaren zeventig/tachtig bijna norm destijds en ik begrijp dat er toen geen mobiele telefoons met camera's waren dus je staat dus in no time op de sociale media. Vandaar de angst ervoor.