Debby Gerritsen (rechts) met haar vriendin Elles.
Volledig scherm
Debby Gerritsen (rechts) met haar vriendin Elles.

‘Ik ken veel monogame relaties waarin iedereen vreemdgaat’

PodcastIn de laatste aflevering van het eerste seizoen van de podcast Over de Liefde van het AD gaat columnist Debby Gerritsen op zoek naar de liefde met haar vriendin Elles en maakt ze de balans op. Wat heeft ze geleerd over de liefde? Alle geïnterviewden komen nog eens aan bod: Kaouthar Darmoni over zelfliefde en sisterhood, Linda Duits over de traditionele huisje-boompje-beestje-relatie, Saskia Noort over daten en single-zijn, Eveline Stallaart over open relaties en monogamie en Milou Deelen over seks en seksueel vrij zijn. Wat waren hun belangrijkste lessen? Elles: ‘Iedereen worstelt met het ‘perfecte plaatje’.

25 reacties

 • Ouiam

  1 jaar geleden
  6,5 jaar samen met dezelfde persoon (inmiddels getrouwd met hem). Hij is de eerste met wie ik een relatie ben aangegaan en ben nog steeds smoorverliefd op hem. We raken elkaar nooit zat en willen het liefst 24/7 bij elkaar zijn. <3 Communication is key!
 • Dick van Dijk

  1 jaar geleden
  Ik sprak mijn buurman ,die zei,ik ben met alle vrouwen uit de straat naar bed geweest op één na!! Ik had het er met mijn vrouw over en zei zij,o dan weet ik wel wie dat is ,die van de overkant, die durft niks 🤣🤣🤣🤣
 • Hans de Bruin

  1 jaar geleden
  @Marcel Visser. Hoezo 5 jaar? Ik ben inmiddels 11 jaar getrouwd en werken samen in een eigen bedrijf. Daardoor zijn wij vrijwel 24/7 samen. Zelfs in onze spaarzame vrije tijd doen we dingen samen of het nu gaat om een weekendje weg om tot rust te komen of een activiteit van hardlopen en parachute springen tot kanotochten en wadlopen. Dan blijven relaties ook na 5 jaar interessant en spannend. Het bevalt ons beiden prima. H de Bruin
 • Johan van Rijn

  1 jaar geleden
  Mensen willen gewoon teveel. Of ze weten niet wat ze willen, doen maar wat. Een relatie en tegelijkertijd alle prettige vrijheden behouden, maar monogamie geeft diepte, hechting, verbinding, vergroeiing als bij een siamese tweeling, dat is iets wat veel minder aanwezig is bij bi- of polygamie. Ik heb lang gewacht op het moment om een relatie aan te gaan, maar ik hoef geen andere vrouw, ik hou van haar, zij is alle trouw en aandacht meer dan waard.
 • Nikk v Vliet

  1 jaar geleden
  Mijn vrouw heeft behoefte aan aandacht van en sex met meer dan een man. Ze is daar sinds een paar jaar actief mee bezig. Ik heb er ( inmiddels ) geen moeite mee. Iedereen blij. Zo eenvoudig kan het gelukkig ook zijn.
 1. Over de liefde: ‘Veel seks hebben is belangrijk, dan pas weet je wat je lekker vindt’
  Podcast

  Over de liefde: ‘Veel seks hebben is belangrijk, dan pas weet je wat je lekker vindt’

  In de gloednieuwe podcast Over de liefde van het ADR gaat columnist Debby Gerritsen op zoek naar de liefde. Ze verkent daarbij verschillende relatievormen. Want: is een traditionele huisje-boompje-beestje-relatie nog wel van deze tijd? En: wat moeten we doen om liefde te vinden? Deze week praat Debby met journalist en feminist Milou Deelen over seks en hoe belangrijk het is om veel te experimenteren. ‘Zo weet je wat je wilt en wat je fijn vindt binnen je relaties – of die nou lang of kort duren’.