Kinderarts Nico van der Lely poogt kinderen, hun ouders en beleidsmakers zo goed mogelijk voor te lichten.
Volledig scherm
PREMIUM
Kinderarts Nico van der Lely poogt kinderen, hun ouders en beleidsmakers zo goed mogelijk voor te lichten. © PR / Reinier de Graaf ziekenhuis

Kinderarts en oprichter alcoholpoli doet dringende oproep aan burgemeester: ‘Maak gebruik van mij’

‘Maak gebruik van mij. Niet alleen voor klinische opvang, maar ook in preventie’. Die dringende oproep legt Nico van der Lely, kinderarts bij het Reinier de Graaf Ziekenhuis, neer bij burgemeester Bouke Arends van Westland. De oprichter van Nederlands eerste alcoholpoli vreest voor ‘extra hard feesten met veel alcohol’ in de komende tijd, met name door Westlandse minderjarigen.

 1. Sebastian en zijn vriendin beleven nachtmerrie: 'Een kind neem je niet, maar moet je gegund zijn’
  PREMIUM

  Sebastian en zijn vriendin beleven nachtmer­rie: 'Een kind neem je niet, maar moet je gegund zijn’

  ‘Amor Vincit Omnia’. Liefde overwint alles. De Latijnse woorden op de getatoeëerde arm van Sebastian van Laar (34) hadden amper een betere plek kunnen krijgen. De voetballer van het Zutphense De Hoven en zijn vriendin Angelique werden in hun zoektocht naar nieuw levensgeluk door het leven ongenadig hard gebeten. Hun geduld, maar ook hun relatie werd danig op de proef gesteld.
 2. Jaarboek Genootschap Oud Westland in teken van nationale zomerbloemententoonstelling

  Jaarboek Genoot­schap Oud Westland in teken van nationale zomerbloe­men­ten­toon­stel­ling

  Voorzitter Adri Bom-Lemstra van Glastuinbouw Nederland heeft het eerste exemplaar van het Historisch Jaarboek Westland ontvangen. De presentatie van het Jaarboek van het Genootschap Oud Westland had dit jaar plaats in een feestelijk versierde Oude Kerk in Naaldwijk. Thema van de bijeenkomst was de nationale zomerbloemententoonstelling, die jaarlijks van 1986 tot 2019 in deze kerk plaatsvond.