Modibodi/Getty Images
Volledig scherm
© Modibodi/Getty Images

Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

27 reacties

 • Julia van Damme

  1 maand geleden
  @Jan Willem Roos: 'OnderwerKen'? Ik zou bijna gaan denken aan een Freudiaanse verspreking :D Maar verder wel lof voor je reactie hoor.
 • Julia van Damme

  1 maand geleden
  Ik vind dit ook niet per se nodig hoor. It's all in the game. Ben het dus eens met @Ria Verkuijl. Heb er een van ruim 10 pond op de wereld gezet, gewoon thuis in mijn eigen bed, zonder knip- en plakwerk ook nog zelfs. Maar mijn uitgerekte buikje zal nooit meer verdwijnen, al val ik nog zoveel af. Die huid is teveel opgerekt. Kan me geen fluit schelen. Mijn borsten zien er overigens weer top uit, dankzij dagelijks oefenen en koude douches. Ik hoef geen podium voor een normaal vrouwending.
 • Jan Willem Roos

  1 maand geleden
  @eduard jacobs, als je zo over dergelijke onderwerken denkt, vraag ik mij af of je wel geschikt bent om een relatie te beginnen.
 • Sunny Anders

  1 maand geleden
  Reclame voor ondergoed, meer kan ik er niet van maken. Ik mis de moeders met striae, grote littekens en geen baby om het allemaal goed te maken.. Ik heb mijn eerste kind verloren tijdens de bevalling. Ik was veel blijer met de plastisch chirurg dan met mensen die zeiden dat ik trots moest zijn op mijn gehavende lijf..
 • eduard jacobs

  1 maand geleden
  Aangebakken publiciteit , triest en onnozel das de toekomst ??
 1. Drie keer zwanger maar geen baby: ‘Ik kreeg zijn naam niet over mijn lippen’
  PREMIUM

  Drie keer zwanger maar geen baby: ‘Ik kreeg zijn naam niet over mijn lippen’

  Eva Mouton richtte ‘de Buskesclub’ op, een club die vrouwen met een onvervulde kinderwens wil verenigen. Zoals Annelien (29). Al van kinds af aan wil ze moeder worden, maar steeds gaat het mis. Tot driemaal toe. De laatste keer heeft ze zelf een hartverscheurende beslissing moeten nemen: een zwangerschapsonderbreking na dertig weken. ,,Het is onwezenlijk om babykleertjes te moeten kopen voor de geboorte- en sterfdag van je baby die je op dat moment nog voelt trappelen.”
 1. Over De Liefde: ‘We zijn er niet voor gemaakt om te trouwen en monogaam te zijn’
  podcast

  Over De Liefde: ‘We zijn er niet voor gemaakt om te trouwen en monogaam te zijn’

  In de gloednieuwe podcast Over de Liefde van het AD gaat columnist Debby Gerritsen op zoek naar de liefde. Ze verkent daarbij verschillende relatievormen. Want: is een traditionele huisje-boompje-beestje relatie nog wel van deze tijd? En: wat moeten we doen om liefde te vinden? Deze week praat Debby met seksuoloog Eveline Stallaart over het geheim van lang en gelukkig samen zijn. Want alhoewel de meesten een vaste monogame relatie willen, zijn we daar volgens Eveline lang niet altijd voor gemaakt ‘We verwachten te veel van één persoon’.