Roel Abraham uit Almere.
Volledig scherm
Roel Abraham uit Almere. © Privécollectie

‘Liever dichtslibben met een vette lever dan gaan joggen in mijn lokale hondenpoeppark’

ColumnRoel Abraham is 50 jaar maar wil dat niet weten, heeft zes kinderen en slechts één vrouw. Rijdt Trabant, stuntelt door het leven en deelt op deze plek zijn belevenissen als vader van een groot gezin.

14 reacties

 • S. Witteveen

  1 jaar geleden
  Waahaha wat een serieuze reacties hier van mensen. Duidelijk dat ze jou nooit eerder hebben gelezen!...proest. Nou, gefeliciteerd iig....het is maar n getal hoor 50.
 • Roel Abraham

  1 jaar geleden
  Dank voor jullie reacties lieve mensen. Ik ben kerngezond hoor, alleen wat te d.. zwaar. :-) Ik fiets veel met de jongste. En als je een groot gezin hebt is stilzitten er sowieso maar weinig bij!
 • P. van der Kooij

  1 jaar geleden
  Toen ik 29 jaar was en op het strand van Mallorca behoorlijk wat dikke buiken in veels te kleine zwembroekjes zag rondlopen, toen zei ik tegen mijn toenmalige echtegenote, "dat gaat mij niet gebeuren". Ik ben inmiddels 70 jaar. Ik tennis nog als de brandweer, ik doe aan fitness, gewoon thuis en niet op de sportschool. En de dokter constateerde onlangs dat ik een belachelijk laag cholesterol gehalte bezit. "Hoe doe je dat" was zijn vraag. In reactie op bovenstaand, zo kan het dus ook.
 • Kitty Oostdam

  1 jaar geleden
  Een leuk stukje maar voor een vader van 6 kinderen zou het toch wenselijk zijn als u het goed voorbeeld aan uw kinderen gaf. Niemand verwacht dat iedereen maar strak in het joggingpak enthousiast gaat hardlopen hoor, elke dag een flinke wandeling, dus geen gesjok, doet al een hoop goed voor je lijf! Desnoods op de fiets naar een park waar men u niet kent. Succes.
 • I. Ribbens

  1 jaar geleden
  Ha ha heerlijk dit!!!
 1. Lotte (30) heeft geen moedergevoelens na bevalling: ‘Ik dacht: wie is dit, ik ken jou niet’
  Mijn bevalling

  Lotte (30) heeft geen moederge­voe­lens na bevalling: ‘Ik dacht: wie is dit, ik ken jou niet’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lotte Engel (30) wilde een natuurlijke bevalling, maar kreeg een spoedkeizersnede. Tot haar verbazing had ze geen moedergevoelens toen ze haar baby in de armen hield.