De nabestaanden van Lisandro Willemse, van links naar rechts: Evy (10), Thea (66), Jaslin (10), Erik (39) en Mia (6). De troostberen kregen de kinderen van de politie, Thea houdt een foto van haar overleden man vast.
Volledig scherm
PREMIUM
De nabestaanden van Lisandro Willemse, van links naar rechts: Evy (10), Thea (66), Jaslin (10), Erik (39) en Mia (6). De troostberen kregen de kinderen van de politie, Thea houdt een foto van haar overleden man vast. © Josh Walet

Lisandro (69) stierf plots op pakjesavond met zijn kleinkinderen: ‘Kijk, opa is een wolkje geworden’

De eerste sinterklaascadeaus waren net uitgepakt, toen Lisandro Willemse (69) zich plots niet goed voelde. Ondanks de snelle hulp van ambulancemedewerkers bleek hij niet meer te redden. 

 1. Na de bevalling ontlasting verliezen: ‘Grootste fabel is dat weinig vrouwen er last van hebben’
  moedermisère

  Na de bevalling ontlasting verliezen: ‘Grootste fabel is dat weinig vrouwen er last van hebben’

  Er zijn van die verwachtingen over het moederschap die niet bepaald uitkomen als het eenmaal zo ver is. Soms sta je zelfs compleet versteld van wat er met jou als mens, met je lijf of in je omgeving gebeurt. Iedere week lees je in deze rubriek wat niemand je vooraf vertelde over moeder zijn, maar wat je graag had willen weten. Dit keer: incontinentie van ontlasting (fecale incontinentie) na de bevalling.
 2. Vivienne vond babywereld ‘truttig en onpraktisch’; nu gebruiken miljoenen baby’s haar fopspeen en S-fles
  PREMIUM
  met video

  Vivienne vond babywereld ‘truttig en onprak­tisch’; nu gebruiken miljoenen baby’s haar fopspeen en S-fles

  De kans is groot dat de fopspeen of het flesje van je baby is ontworpen in Bilthoven. In een bedrijfspand naast het station zetelt Difrax, marktleider op het gebied van babyproducten in ons land. Vivienne van Eijkelenborg nam het bedrijf in 1999 over van haar ouders en zorgde voor een aantal revolutionaire innovaties in de babybranche. In 2016 werd ze gekozen tot Zakenvrouw van het Jaar.