Meeste ouders tegen vervroegen kerstvakantie

peilingDe kerstvakantie op scholen moet niet met een week worden vervroegd, vindt een meerderheid van de ouders. Dat blijkt uit een peiling van Ouders & Onderwijs. 

137 reacties

 • I. van de Borg

  5 maanden geleden
  Snappen de mensen die over egoïstische ouders spreken nou echt niet dat ouders gewoon geen ruimte meer krijgen van hun werkgevers? Vakantiedagen zijn op door al het thuis blijven ivm lockdowns, quarantaines en snottebelmomenten. En die persoon die spreekt van 38 dagen (25 verlof en 13 atv) leeft echt in een andere tijd, want atv heeft bijna niemand meer en er zijn zat mensen met slechts 21 dagen. Lang niet iedereen kan of mag thuiswerken. Het is geen onwil, mensen zitten gewoon klem.
 • H. Ruitenbroek

  5 maanden geleden
  Versneld de boosterprik.
 • lenneke roggeveen

  5 maanden geleden
  @j.klaassen Ik snap je frustratie. Mijn mening is, dat je niets moet sluiten. Waar het eindigt, weet ik niet, maar lockdowns, avondklok, sluitingen en vaccineren, het brengt ons niet wat we ervan gehoopt hebben. Laten we ons verstand gebruiken en verantwoord met elkaar om gaan. Sterkte!
 • Reinald Kwakernaak

  5 maanden geleden
  Voor het welzijn van de kinderen is het beter dat de scholen open blijven! In veel gezinnen brengt thuiswerken in combinatie kinderen les geven veel spanning en in sommige gevallen ook kindermishandeling. Kinderen worden nauwelijks ziek van dit virus (eigen ervaring).
 • Ruud de Vos

  5 maanden geleden
  Ik ben zowel voor als tegen; aan de ene kant moeten de besmettingen omlaag, maar als al die koters thuis zijn, door hun ouders naar buiten worden geschopt (omdat zij rust willen) en vervolgens in de buurt luidruchtig lopen te etteren is het voor mij niet plezierig thuiswerken. Dus ja, zeg het maar ...