Privécollectie
Volledig scherm
© Privécollectie

‘Mijn kinderen zijn niet normaal: mijn zoon is op de fiets naar de grootste koekoeksklok ter wereld’

ColumnRoel Abraham is 50 jaar maar wil dat niet weten, heeft zes kinderen en slechts één vrouw. Rijdt Trabant, stuntelt door het leven en deelt op deze plek zijn belevenissen als vader van een groot gezin.

10 reacties

 • P Van de Kaa

  3 maanden geleden
  @Rob, als Joodse mensen zulke grapjes willen maken, staat ze dat volledig vrij. Me dunkt zeg.
 • Rob Neutegem

  3 maanden geleden
  Leuk stukje, alleen de opmerking dat het met Joden die naar Duitsland gaan nooit goed afloopt, vind ik niet kunnen.
 • Kitty Oostdam

  3 maanden geleden
  Wat een geweldig stuk schrijfwerk en zó herkenbaar, ik bleef lachen en ik heb maar twee kinderen ( van allebei de smaken 1 en totaal verschillend van karakter)! Eén troost voor wanhopige ouders, uiteindelijk komt het goed en blijken ze toch nog genoeg verstandige zaken overgehouden te hebben van onze opvoeding. Fouten maken mag, als ze er maar van leren, was ons motto. Ik kijk reikhalzend uit naar uw volgende epistel.😄
 • Wijnstra

  3 maanden geleden
  Geweldig geschreven! Zelf al meerdere keren los moeten laten (wij hebben een halve klimaatafdruk meer in de leeftijden v.a. 14 tm 38) en het komt (met of zonder piercings of tattoos) altijd goed.
 • Peter Van Heesen

  3 maanden geleden
  Goed geschreven, prachtig verhaal
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  13

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?