Roel Abraham uit Almere.
Volledig scherm
Roel Abraham uit Almere. © Privécollectie

'Mijn kleuter zal op z'n zesde uit huis gaan, rapper worden en veel te veel snoep eten’

ColumnZes kinderen heb ik en daar kan ik uiteraard ook niks aan doen. Ik ben nooit voorgelicht en dan gebeurt dat nou eenmaal, mét elke keer de verbazing: ‘Nou moe, weer een kind, hoe is dat mogelijk?’ 

6 reacties

 • Ruud Thijssen

  1 jaar geleden
  Geweldig. Zie het zo voor me. Vanaf dat we kleinkinderen hadden heb ik me al voorgehouden dat zij eerst komen. Werk kan wel even wachten. Liefde geven aan je kleinkind niet.
 • Jaap Spruitenburg

  1 jaar geleden
  Het is eigenlijk treurig dat sommige mensen zich nu pas realiseren dat kinderen wel vanzelf groter worden maar ook papa's aandacht willen op die leeftijd. Als je kiest voor kinderen en je hebt het voorrecht een gezond exemplaar te krijgen moet je dankbaar die momenten van onvoorwaardelijke liefde delen,toch?! Gezien de schermtijden krijgen veel smartphones meer aandacht dan de kinderen. Een maatschappij krijgt uiteindelijk de kinderen die het verdient, zelfreflectie kan dus af en toe geen kwaad.
 • Versteeg

  1 jaar geleden
  Heel leuk geschreven!!
 • Ajp m

  1 jaar geleden
  A vd Molen Dat zou toch een genot zijn als hij echt op zijn zesde het huis uit zou gaan. De buurt zal geen last van hem krijgen want hij terroriseert nu al het gezin waar hij woont en deze gewoonte wordt nu al meegenomen naar buiten en de school.
 • bob bobbermans

  1 jaar geleden
  beetje moe van , al die zielige vehalen van mensen die verplicht thuis moeten werken. ik werk met me mannenklauwen en moet gewoon op me werk verschijnen hoor. corona of niet