Inbakeren is een van de mogelijke oplossingen.
Volledig scherm
Inbakeren is een van de mogelijke oplossingen. © Getty Images

Ontroostbare baby? Dit kun je als ouder doen als je kind alleen maar huilt

In de rubriek Vraag het ons beantwoorden specialisten al jouw vragen over lijf en leden, hart en ziel. Vandaag beantwoordt huisarts Rutger Verhoeff de vraag: wat kun je als ouder doen bij een huilbaby? 

8 reacties

 • Rick van Wijk

  2 weken geleden
  Klein beetje jenever in het flesje, bij de melk ,die van ons was de hele nacht onder zeil ,en de andere dag super vrolijk.
 • rob spaans

  2 weken geleden
  Kinder valium schijnt erg goed te werken. Stel je eens voor op een vlucht naar bali van 17 uur,6 uur lang een krijsend kind in het vliegtuig. Dat anderen kinderen nemen,prima. Maar zorg wel dat je anderen er niet mee lastig valt.
 • Patric Terlouw

  2 weken geleden
  Fenny Sagel, 👍 Jammer dat de verzekering het niet betaald, maar zeer zeker het proberen waard. Bij ons was 1 bezoek al genoeg. Ik kan het iedereen aanraden.
 • Liesbeth Stam

  2 weken geleden
  Ik had ook een buurvrouw met een,,huilbaby,, dan ging ze boodschappen doen,dan hoorde ze het niet het gebler.
 • Fenny Sagel

  2 weken geleden
  Bezoek een Osteopaat! Na de 1e behandeling werd het huilen aanzienlijk minder, 2 tot 3 weken later de 2e behandeling en het was over! Mijn zoon huilde de eerste 7 weken zo'n 4 tot 6 uur per dag. Na de behandelingen overstrekte hij zich niet meer, geen gebalde vuistjes meer en hij huilde alleen nog als hij moe of hongerig was.