Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images

Warme kinderkamer? Met deze tips zorg je dat het koel blijft

Het is warm deze week en dat betekent dat ook binnenshuis de temperatuur stijgt. Warme nachten, draaien en zweten. Ook je kinderen kunnen daar last van hebben en moeilijker in slaap vallen of 's nachts wakker worden. Hoe zorg je dat je de temperatuur in de kinderkamer enigszins laag houdt? Kek Mama geeft vijf tips die vandaag nog zijn toe te passen.

 1. Deze moeders starten platform voor tweedehands baby- en kinderspullen: ‘Gaan Nederland veroveren’
  PREMIUM

  Deze moeders starten platform voor tweede­hands baby- en kinderspul­len: ‘Gaan Nederland veroveren’

  Het kopen en verkopen van tweedehands baby- en kinderspullen doen jonge ouders voortaan op het platform Laifkids.nl, als het aan Anouk Brussel (32) uit Wilnis en Nori van der Velde (32) uit Vinkeveen ligt. Volgens de jonge moeders is er een steeds grotere behoefte aan het doorverkopen van gebruikte babyspullen. Niet alleen om er nog wat aan te verdienen, maar ook omdat weggooien zonde is.
 2. Michel en Suzan zien met lede ogen aan hoe hun dochter (21) afglijdt: ‘Niemand helpt ons!’
  PREMIUM

  Michel en Suzan zien met lede ogen aan hoe hun dochter (21) afglijdt: ‘Niemand helpt ons!’

  Ouders willen voor hun kinderen eigenlijk maar één ding: dat ze gelukkig worden. Doemen er problemen op, dan zijn er allerlei hulpinstanties om aan te kloppen. Maar zodra je kind 18 is, raak je als vader en moeder de grip kwijt. Zo moeten Michel en Suzan nu machteloos toezien hoe hun dochter verder en verder afglijdt, drugs gebruikt en in de prostitutie is beland. ,,Het systeem in dit land faalt.”