ADHD-coach Katrin Adami.
Volledig scherm
PREMIUM
ADHD-coach Katrin Adami. © Fred Leeflang

ADHD bleek voor coach Katrin ticket naar het échte geluk

Nadat Katrin Adami vastliep, kwam de Delftse uit bij ADHD. ,,Het was een rottijd, maar uiteindelijk mijn ticket naar het échte geluk. Mijn eigen praktijk was ik anders nooit begonnen.”

 1. Jenny (44) en Renzo (13) hebben heel hard een huis nodig: ‘Als ik nu struikel, sta ik niet meer op’
  PREMIUM

  Jenny (44) en Renzo (13) hebben heel hard een huis nodig: ‘Als ik nu struikel, sta ik niet meer op’

  Jenny Hoogendorp (44) uit Honselersdijk is opgebrand en het strijden beu. Maar opgeven is geen optie voordat ze een huis heeft samen met haar zoon Renzo (13), de belangrijkste man in haar leven. Tot twee keer toe werd een gesprek met de urgentiecommissie uitgesteld en nu moet er weer een nieuw onderzoek worden gedaan. Tot die tijd woont ze bij haar ex, wat eigenlijk niet meer kan. ,,Maar ik blijf positief. Wat moet ik anders?”
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”