Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto


De voordelen van het vrouwencondoom: je bent niet afhankelijk van de man

Het is vandaag de dag van het vrouwencondoom. Hoewel het middel al enige tijd op de markt is, lijkt het niet heel populair. Hoe komt dat en welke vormen van anticonceptie zijn er eigenlijk allemaal?

29 reacties

 • C.J.H. PIETERSE

  5 maanden geleden
  Kortom: het blijft een erg tobberig gedoe voor vrouwen. Die kunnen beter andere hobby's kiezen: geen sores (meer); alleen mooie, interessante, leerzame ervaringen die je ook zonder man kunt beleven. Niets is bevredigender (om dit woord in deze context maar even te gebruiken) dan ontdekken welke hobby's het best bij je passen en je daarin (steeds) verder te ontwikkelen! Ook komen er steeds meer hobby's bij, of verzin zelf iets nieuws; creativiteit lijkt geen grenzen te kennen! Dames: aan de slag!
 • Sjaak ven Schaik

  5 maanden geleden
  @Sophia Haring ik heb geen woorden daaraan toe te voegen.
 • Martin Stelten

  5 maanden geleden
  Sytske Wagenaar, zou je als vrouw zijnde er op vertrouwen als de man zegt zijn pil genomen te hebben? Hoe je het ook draait of keert, uiteindelijk is de vrouw degene die met de zwangerschap zit opgescheept. Dan lijkt het mij ook logisch dat de vrouw degene is die, voor zichzelf, er voor zorgt dat ze niet zwanger wordt.
 • Christian van Dongen

  5 maanden geleden
  In mijn studententijd heb ik het vrouwencondoom een paar keer gebruikt. Wat ik miste was de echte opwinding voelen van mijn vriendin (lees: voelen hoe nat zij werd). Ik vond het dan ook geen succes!
 • Jhony Hoog

  5 maanden geleden
  @Laurien Beijer, gaat niet alleen om zwangerschap.