Getty Images/Westend61
Volledig scherm
© Getty Images/Westend61


Waarom het soms beter is om niét aan goede voornemens te doen

We moeten meer bewegen. Hoe vind je de sport die het best bij je past? Gezondheidsjournalist Tijn Elferink en gedragswetenschapper Johnny Buivenga gaan op zoek naar de voor- en nadelen van verschillende sporten. In deel 7: waarom het soms maar beter is om níét aan goede voornemens te doen.

2 reacties

  • Dolly J. de Groot

    4 maanden geleden
    Dolly J. de Groot Wat is verstandig of niet verstandig? Feit blijft dat je het volgens sommige mensen totaal niet goed doet, Die willen het liefste zelf bepalen hoe je leeft en wat je doet. Leef en laten leven is mijn levensmotto, laten jullie leven hoe jullie leven en bepaal ik zelf hoe ik leef zonder bemoeienis van anderen en dat bevalt mij nog steeds uitstekend. Liefs Dolly
  • H Peters

    4 maanden geleden
    Ik leerde altijd 'waar een wil is, is een weg'. Dat zal wel ouderwets zijn, maar hielp me al 64 jaar dingen te verwezenlijken die ik niet had verwacht. Het was niet altijd gemakkelijk, maar ik ben daar ook trots op. Maar tijden zijn veranderd. Tegenwoordig hoef je niet altijd iets te doen om iets te krijgen. Iedereen mag zelf bepalen of dat goed is. Wat ik erger vind is dat tegenwoordig alles zo geregeld en gecontroleerd is dat je neigt de eigen regie ook voor andere zaken maar op te geven.