Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images


We gaan steeds sneller uit elkaar: een liefdesfilosoof deelt tips voor een succesvolle relatie

Vraag het onsOns panel van deskundigen beantwoordt al je persoonlijke vragen. Over lijf en leden, hart en ziel. Ook een vraag? Mail naar zo@dpgmedia.nl. Deze keer beantwoordt liefdesfilosoof Jan Drost de vraag: mijn relatie is helaas niet wat ik ervan gehoopt had. Wat kan ik nog doen?

10 reacties

 • Dick van Dijk

  1 jaar geleden
  Een goede relatie staat en valt met een slecht geheugen 🤣🤣
 • Norbert Schooten

  1 jaar geleden
  Inge de Graaf, dit is nu typisch een uitspraak van een Nederlandse vrouw, het bewijst maar weer hoe de denkwijze van de Nederlandse vrouwen zijn. Maar gelukkig is dat niet meer het probleem voor heel veel mannen.
 • Rogier Krijger

  1 jaar geleden
  Beste wat je kan doen is blijven communiceren. Spreek verwachtingen uit naar elkaar. Vroeger had ik relaties met meisjes die niks zeiden en bij een exit gesprek een beerput opende. Wat verwacht je dan dat ik ermee doe? Nu ik getrouwd ben, praten mijn vrouw en ik over alles. Hierdoor weet je wat je aan elkaar hebt en als er iets mis is. Veel mensen durven hun verwachtingen niet uit te spreken met angst voor kritiek. Als diegene jou bekritiseerd, is het niet de ware voor jou.
 • inge de graaf

  1 jaar geleden
  Norbert Schooten haha wat onaardig, je bedoelt omdat je dan je vrouw meer onder de duim kan houden ofzo? Dus een gelijkwaardige partner wil je niet!
 • frans vullings

  1 jaar geleden
  Wij zijn samen 45 jaar getrouwd en hebben soms zeer felle discussies, en meningsverschillen, maar we houden van elkaar als de eerste dag