Eigen foto Camiel en Jordy
Volledig scherm
Eigen foto Camiel en Jordy © Camiel

Camiel en zijn gehandicapte broer Jordy hebben grote ambities en bereiken miljoenen mensen op TikTok

Wat een aantal maanden terug als een grapje begon, is de dag van vandaag uitgelopen tot een regelrechte hit. Camiel en zijn gehandicapte broer Jordy krijgen op hun TikTok-kanaal @MijnGehandicapteBroer miljoenen views met video’s waarin Jordy de hoofdrol speelt. Maar ook in zijn eigen stripboekenreeks weet Jordy het publiek te vermaken. Toch stijgen de twee niet boven hun succes uit: ,,het belangrijkste blijft nog altijd onze goede band.”

 1. LIVE | Israël sluit grenzen door nieuwe variant, tienduizenden protesteren in Oostenrijk tegen regels
  coronavirus

  LIVE | Israël sluit grenzen door nieuwe variant, tienduizen­den proteste­ren in Oostenrijk tegen regels

  Een dag voor de nieuwe maatregelen van het kabinet in werking treden, is de instroom van coronapatiënten in de Nederlandse ziekenhuizen onverminderd hoog. In totaal liggen er zaterdag 2624 mensen met Covid-19 in de ziekenhuizen. Ook waren er afgelopen etmaal 22.089 positieve tests. De recent in zuidelijk Afrika opgedoken nieuwe coronavariant (omicron) is nu ook opgedoken in Nederland, Duitsland, Italië , Tsjechië en Groot-Brittannië. De laatste ontwikkelingen rond het virus lees je in ons liveblog. Oudere berichten vind je hier.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  12

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?