Volledig scherm
PREMIUM
© AD

De oren van vrouwen winden mij op. Is dat raar? Onze expert geeft antwoord

vraag het onsOns panel van deskundigen beantwoordt al je persoonlijke vragen. Over lijf en leden, hart en ziel. Ook een vraag? Mail naar zo@dpgmedia.nl. Deze week antwoord op de vraag: Is het raar dat de oren van vrouwen mij opwinden?

Seksuoloog Carla Rutgers
Jij beschrijft een fetisj. De meeste mensen worden geprikkeld door een aantrekkelijk iemand, blote mensen, geslachtsdelen of borsten en billen, of het zien van of lezen over seks. Veel mannen vinden een kort rokje of hoge hakken opwindend. Opgewonden raken van deze dingen vinden we ‘normaal’. Wat in het brein is gekoppeld aan seksuele opwinding is in je jeugd ontstaan, meestal onbewust en door toeval.

  1. Coronavirus: hoe herken je de symptomen en wat kun je doen om besmetting te voorkomen?

    Coronavi­rus: hoe herken je de symptomen en wat kun je doen om besmetting te voorkomen?

    Het nieuwe coronavirus grijpt snel om zich heen. In China zijn tot nu toe meer dan tweeduizend dodelijke slachtoffers gevallen, en ook in Europa heeft het Wuhan-virus al enkele levens geëist. Virologen verwachten dat het virus ook Nederland zal bereiken. Waar heb je precies last van als je geïnfecteerd bent met het coronavirus? Hoe weet je het verschil tussen griep en corona? En wat moet je doen als je vermoedt dat je besmet bent geraakt?