Volledig scherm
PREMIUM
AD_smalltalk 13april © Studio Ski

Elisabeth (27) heeft nog nooit vaste relatie gehad: Ik ben niet van de smalltalk

BV de LiefdeIn de rubriek BV de Liefde vertellen lezers openlijk en anoniem over hun relatie. Elisabeth (27) heeft nog nooit een vaste relatie gehad, maar is daar intussen wel nieuwsgierig naar. Ze vindt het lastig een gesprek te beginnen.

,,Steeds single zijn heeft me veel gebracht. Het is misschien niet helemaal het einde, maar zeker ook niet erg. Ik heb kunnen onderzoeken wat ik nodig heb, ik ben onafhankelijk, ik heb geleerd goed voor mezelf te zorgen. Desalniettemin ben ik intussen wel nieuwsgierig naar hoe het is om iemand goed te leren kennen.

Als puber was ik nogal onzeker over mijn lichaam. Ik wilde dunner zijn en was veel bezig met wat ik at. Als een jongen in die tijd belangstelling toonde, dacht ik al gauw: die heeft gewoon geen smaak. Dankzij therapie werden zulke gedachten minder en leerde ik mijn zelfvertrouwen uit méér te halen dan alleen mijn gewicht. Ik reed paard op wedstrijdniveau en deed het goed op school. Af en toe werd ik verliefd op jongens en zij op mij. Ik kuste weleens met iemand. Maar als ik hem daarna tegenkwam, durfde ik geen normaal gesprek te voeren. Te eng.

  1. Moeder bevalt van gezonde zoon nadat ze samen chemotherapie ondergingen

    Moeder bevalt van gezonde zoon nadat ze samen chemothera­pie ondergin­gen

    Jade Devis (36) was nog niet halverwege haar zwangerschap toen ze een knobbeltje op een van haar borsten voelde. Ze had een zeldzame vorm van borstkanker. Een arts vertelde Jade dat het voor haar een kwestie van leven en dood was en dat de embryo mogelijk te jong was om de noodzakelijke behandeling te overleven. De Amerikaanse besloot voor zichzelf én het leven van haar kind te vechten. ‘Ik wilde niet toestaan dat een vreemdeling het lot van mijn kind zou bepalen'.