Dionne Slagter.
Volledig scherm
Dionne Slagter. © Brunopress

‘Explosieve’ stijging ziekenhuisbezoeken na docu Dionne Slagter over borstimplantaten

Het Amsterdam UMC zegt veel onrust te zien onder vrouwen met borstimplantaten na de uitzending van de BNNVara-documentaire Moordtieten met Dionne Slagter. Ook zou het aantal verwijzingen naar de siliconenpoli ‘plots explosief’ zijn gestegen.

27 reacties

 • MSA Jager

  4 dagen geleden
  Na borstamputatie op mijn 31ste, van beide borsten, koos ik voor een reconstructie. Mij is niets verteld over de nadelen en ook niet, dat de levensduur van de implantaten ongeveer 10 jaar is, want dan had ik het niet gedaan. Om de 10 jaar een operatie, daar zou ik niet voor gekozen hebben. Wat in de docu wordt verteld is geen nieuws, ik weet dit al jaren, maar helaas had ik de implantaten al. Mijn implantaten zijn verwijderd en heb nu gekozen voor protheses.
 • rob spaans

  4 dagen geleden
  Beter dat medici mensen helpen die niet door eigen keuzes ziek zijn geworden.
 • rianne gritter

  4 dagen geleden
  Waarom worden de mensen die achter deze industrie zitten niet aangeklaagd?
 • karin Langeveld

  4 dagen geleden
  Wat klets iedereen de risico’s besproken zijn??? Dit is juist het probleem! Al die siliconen troep zweet in je lijf!!! Met kleine tot ernstige problemen als gevolg! Nee dit is nooit verteld want wat ze vertellen is dat het juist nooit kan lekken!! Onzin! In dit artikel wordt t probleem afgezwakt om de toestroom te beperken van mensen met vragen en angst nu bekend is het rotzooi is en je lichaam vervuilt! 20 jaar onderzoek heeft nu on omstotelijk BEWEZEN het leeg zweet in je lijf!
 • Zwetsloot

  4 dagen geleden
  Ik heb 35 jaar geleden borstimplantaten laten plaatsenomdat ik me "geen vrouw voelde". Ik had hierdoor weinig eigen waarde, ook aangepraat door mijn moeder. Ik besloot na een aantal jaren tot deze ingreep, Een aantal jaren geleden zijn ze vervangen en bleek dat allebei de implantaten lekten. Dit was mij niet bekend. Had ik dat geweten had ik geen nieuwe laten plaatsen. Ik vind dit zeer kwalijk. Er is geen enkele garantie en alle kosten komen voor eigen rekening. Gezien de risico's is dit slecht!