Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Getest: Dit is het beste zonnebrandmiddel met beschermingsfactor 30

Wat is het beste zonnebrandmiddel met beschermingsfactor 30? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord.

5 reacties

 • AD Redacteur

  2 maanden geleden
  Op deze pagina mag je zoals je gewend bent reacties achterlaten, maar vanwege de zomerperiode modereren wij iets minder vaak. Reacties achtergelaten na 20:00 worden de volgende dag na 14:30 bekeken. Bedankt voor je geduld!
 • Maurice Lucas

  2 maanden geleden
  @rwnate dragt Frambozen pitolie heeft dan misschien wel een spf factor maar per potje kan die verschillen en het doet vooral uv-b en niet de uv-a. En je wilt het het liefst tevens beide hebben. Ik mis altijd p20 in al die lijstjes welke heerlijk spul is
 • M. Ronald Markant

  2 maanden geleden
  @ van Bergen, wat een rare uitspraak. Mensen zijn sowieso geen beschermings-middel- tegen de zon. Uit de zon blijven gaat voor velen ook niet. Of je nu aan het werk bent of staat te wachten op de bus, je ontkomt niet aan de schadelijke straling. Daarom zijn er dit soort smeersels.
 • van Bergen

  2 maanden geleden
  Er is maar eéń goed zonnebrand -beschermingsmiddel, en dat bent uzelf. Blijf uit de zon! Die ster is een levensbrenger, maar ook een onverschillige doder. Voor de tijd dat u leeft, wees hem te slim af. Ik heb zooooo veel mensen gezien met melanomen op latere leeftijd, geïniteerd door UV, dat ik u niet genoeg kan waarschuwen . . Al die mensen waren allemaal onder behandeling, en je kunt het niet behandelen, je kunt het alleen maar wegsnijden. Blijf uit die zon, als het niet nodig is . . !
 • Renate Dragt

  2 maanden geleden
  Nog beter voor het milieu is frambozenpitolie. Dat heeft van nature een hoog spf.
 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”