Debby Gerritsen.
Volledig scherm
Debby Gerritsen. © Kee&Kee

‘Grootste antivaxers zetten principes aan de kant wanneer het om spuit van cosmetisch arts gaat’

Zij ZegtJournalist Debby Gerritsen duikt met een vrouwelijke blik in de actualiteit en deelt iedere week wat haar opvalt.

38 reacties

 • FRANCIEN Henselmans

  1 jaar geleden
  Er is een altijd een risico,maar ja als je naar vreemde landen gaat dan schrikken de mensen niet om zich tegen allerlei ziektes te laten inspuiten 'of tabletten in te nemen. En wat zijn daar de bijwerkingen van.?En wat waren we blij dat we ons tegen polie en tegen pokken konden inenten. Ik heb van dichtbij mee gemaakt dat mijn tante zij was van een generatie eerder en zij kreeg poli ,nou dat wil je echt niet hebben.Zij was eenzijdig verlamd.Fijn dat de wetenschap zover is!!
 • Hans Laats

  1 jaar geleden
  Hans Laats. Zowel vrouwen als mannen zijn bang om MOOI oud te worden zij stoppen van alles in hun lichaam niet wetende dat het wel degelijk gevolgen heeft. Zij gaan glad met een strak gezicht/lichaam de kist in, en zijn dan gemummificeerd.
 • de Vries (vet.) Postma

  1 jaar geleden
  "Stelling: Vrouwen worden te veel op hun uiterlijk beoordeeld"... Nu werk ik in de zorg, ben een vrijgezelle hetero-man, dus zit dicht "op het vuur" zullen we maar zeggen. Wat ik hier over heb ervaren is dat met name vrouwen elkaar beoordelen op uiterlijk. En dat terwijl ze dit doen, "de man" de schuld geven dat ze elkaar zo beoordelen. Valt een persoon niet af, dan kan ze rekenen op kritiek, valt een persoon wel af maar valt ze meer af dan de rest van de groep dan kan ze rekenen op kritiek. etc
 • Stephan Veldhuijsen

  1 jaar geleden
  Eigenlijk gaat de vergelijking tussen vaccinatie en botox/fillers totaal niet op. Al is het maar omdat het feitelijk een kleine groep is die die middelen gebruikt vanwege een schoonheidsideaal. Het voelt als scoren door het vaccineren in het verhaal te betrekken. Laten we wel wezen, er hangt geen campagne aan vast, geen pas waarmee je je botox vulling moet aantonen, geen 'je doet het voor een ander'.
 • Rob Maas

  1 jaar geleden
  Alles draait om hoe ze platonisch overkomen op andere mensen, dat vinden ze veel belangrijker dan de gezondheid van die andere mensen. Die andere mensen worden alleen maar gebruikt ter validatie van het eigenbeeld. En je eigen volle lippen zijn nu eenmaal belangrijker dan een hartoperatie van iemand die je niet kent. Voor die volle lippen zouden ze zelfs kerosine willen injecteren.
 1. Over de liefde: ‘Veel seks hebben is belangrijk, dan pas weet je wat je lekker vindt’
  Podcast

  Over de liefde: ‘Veel seks hebben is belangrijk, dan pas weet je wat je lekker vindt’

  In de gloednieuwe podcast Over de liefde van het ADR gaat columnist Debby Gerritsen op zoek naar de liefde. Ze verkent daarbij verschillende relatievormen. Want: is een traditionele huisje-boompje-beestje-relatie nog wel van deze tijd? En: wat moeten we doen om liefde te vinden? Deze week praat Debby met journalist en feminist Milou Deelen over seks en hoe belangrijk het is om veel te experimenteren. ‘Zo weet je wat je wilt en wat je fijn vindt binnen je relaties – of die nou lang of kort duren’.