Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © AP

Grote Engelse studie: coronavaccins houden ouderen al na één prik uit het ziekenhuis

Ouderen in Engeland die één prik met het coronavaccin van AstraZeneca of Pfizer-BioNTech hebben gehad, lijken 80 procent minder risico te lopen om met Covid-19 in het ziekenhuis te belanden. Dat blijkt uit een grote studie van Public Health England onder Engelse 70-plussers.

3 reacties

 • de Kooker

  1 jaar geleden
  Wanneer komen de mensen met kanker aan de beurt????????
 • Toos Anneveld

  1 jaar geleden
  Anoniem Waarom komt er vanuit den Haag geen duidelijkheid omtrent de vaccinaties? Wanneer zijn de 75 tot 80- jarigen aan de beurt! Vaak heeft deze groep ook te maken met onderliggende gezondheidsrisico's! Eerder werd deze groep als bijna eerste genoemd, nu zijn ze nergens terug te vinden!!
 • Fabian de Vries

  1 jaar geleden
  Dat de geinjecteerde oudjes het ziekenhuis niet meer halen heeft denk ik een heel andere reden.
 1. Michiel viel 40 kilo af zonder naar de sportschool te gaan: ‘Vijf simpele aanpassingen in mijn leven’

  Michiel viel 40 kilo af zonder naar de sport­school te gaan: ‘Vijf simpele aanpassin­gen in mijn leven’

  Wanneer zijn vrouw komt te overlijden, gaat bij Michiel Soullié (40) de knop om. Als de enige overgebleven ouder van zijn zoon, moet hij nog even mee – en dus de nodige kilo’s kwijtraken. Ook wordt het tijd dat hij als verpleegkundig specialist een voorbeeldfunctie aanneemt voor zijn patiënten, vindt hij. Dat hij door een paar simpele aanpassingen in zijn leven in een half jaar tijd 40 kilo zou afvallen, had hij echter nooit verwacht. Zijn netwerk op LinkedIn staat evenzeer versteld.