Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Hoe meer kennis over slaap je nachtrust kan verbeteren: ‘Geen koffie na 13.00 uur en geen dutjes’

Schrijver Jelmer Jepsen (45) kende twee decennia lang slaapproblemen. Daarover schreef hij met zijn somnoloog het boek Nooit meer niet meer slapen.

9 reacties

 • Dolly J. de Groot

  12 maanden geleden
  Dolly J. de Groot Koffie is voor mij een soort van belangrijke levensbehoefte net als roken. Daar begint mijn dag mee en eindigen mijn dagen mee. Zo blijkt maar weer dat iedereen anders en uniek is. Liefs Dolly
 • P. Tettert

  12 maanden geleden
  @J. Linckens als ambtenaren hun middagdutjes worden afgenomen stort de overheid in elkaar. Zit jij zonder geld of zorg. Laat ons slapen 🛌. Ik ben het eens met collega Marcha ter Haar. Ik slaap bijna mijn hele dienst zodat ik thuis vrije tijd heb. Niets is heerlijker dan gratis geld binnen harken over de ruggen van hardwerkende mensen en er mee te koop lopen ook.
 • Mark Doors

  12 maanden geleden
  Ik doe dutjes tussen mijn werk door,3 uurtjes buffelen uurtje slapen 3 uurtjes werken,en snel m'n bed weer in voor een uurtje, Perfect,dat kan als zzp'er ,als dat niet kon dan stopte ik accuut met werk en werk dan ook nooit meer,we zijn tenslotte geen machines
 • Klaas Kuipers

  12 maanden geleden
  Dat 's nachts piekeren is ook heel herkenbaar. Alsof je de enige op de wereld bent die dan wakker, terwijl de rest lekker ligt te slapen.
 • Marscha ter Haar

  12 maanden geleden
  @J. Linckens Ik ben ambtenaar...ik doe nooit middagdutjes. Ik slaap mijn hele dienst zodat ik thuis vrije tijd heb. Ambtenaren die aan middagdutjes doen snappen het gewoon niet. Niets is heerlijker dan gratis geld binnen harken over de ruggen van hardwerkende mensen en er mee te koop lopen ook.