Getty Images/Westend61
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images/Westend61

Je partner jonger? Een vrouw wordt veroordeeld, een man scoort ermee

Het wordt normaler om mensen met een jongere of oudere partner te zien, merkt schrijver en ervaringsdeskundige Sofie Rozendaal (35). Dus trek je vooral niets aan van wat de buitenwacht denkt. Zo’n relatie vergt wel wat inzicht in elkaar.

25 reacties

 • els cazemier

  4 dagen geleden
  Een jongere man is helemaal niet zo gek zou ik zeggen...Vrouwen worden gemiddeld ouder en het valt mij op dat veel mannen omstreeks hun 70e behoorlijk gaan kwakkelen...
 • Mentjox

  5 dagen geleden
  Voor jonge mannen is er een spreekwoord dat zegt op een ouwe fiets..........Voor een ieder wat wils veel geluk en geniet van het leven.
 • Maria Yvonne Franssen

  6 dagen geleden
  Dat was ook het betoog van president Macron toen hij pas president was: president Trump werd nergens iets gevraagd met zijn 24 jaar jongere vrouw, terwijl president Macron overal verantwoording werd gevraagd voor zijn 24 jaar oudere vrouw. Dus wereldburgers zijn nog altijd bekrompener dan zij zelf vaak zouden denken.
 • Stipo Jovic

  6 dagen geleden
  Live and let die. Met andere woorden, je moet maling hebben aan wat anderen vinden. Als je er beiden plezier, genoegen en liefde aan beleeft is er niks mis mee.
 • N.D.J. van 't Wijman

  6 dagen geleden
  Ik zeg altijd. Leeftijd maakt nietuit. Laat elkaar vrij. Neem elkaar zoals je bent en zoals de ander is. Vertrouw elkaar. Ontbreekt er aan deze drie dingen iets dan gaat het vaak mis. Succesen veel liefde toegewenst.