Volledig scherm
© Thinkstock

Laat jij je snor staan voor Movember? Deel je foto's

OproepDuizenden mannen zullen deze maand hun snorren laten groeien voor het goede doel. Ben jij één van hen? Stuur ons nu een foto van jezelf én vanaf 24 november een foto met je nieuwe snorren-look.

Aan het einde van de maken maken wij een fotogalerij waarin we de voor en na foto's mooi naast elkaar zetten. Zorg er dus voor dat de foto's in dezelfde compositie zijn gemaakt. Het mooiste is als je een close-up maakt van je gezicht: bijvoorbeeld door middel van een selfie of met behulp van een webcam.

Hieronder kun je alvast een foto uploaden van nu. Vanaf 24 november kun je hier ook je nieuwe foto uploaden. Je kunt na het insturen van je eerste foto al op de knop 'Volgende Stap' klikken. Vergeet dan alleen niet aan het einde van de maand de tweede foto in te sturen.

  1. Ziekenhuis geschokt: nepverpleger aangehouden na behandelen patiënten tijdens coronadrukte
    PREMIUM
    update

    Ziekenhuis geschokt: nepverple­ger aangehou­den na behandelen patiënten tijdens coronadruk­te

    Een 24-jarige man die werkzaam was in het Bossche Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) is aangehouden op verdenking van oplichting, valsheid in geschrifte en diefstal. De verdachte controleerde patiënten en mogelijk diende hij ze ook medicatie toe, zonder dat hij beschikte over kwalificaties om deze handelingen te mogen verrichten. ,,We zijn geschokt door het bedrog", reageert het JBZ.