Lucille Werner.
Volledig scherm
PREMIUM
Lucille Werner. © Manon van der Zwaal

Lucille Werner hoorde arts zeggen: ‘Geef dat meisje maar een grote pop, het zal niet veel worden’

Hemd van het LijfIn Hemd van het Lijf vertellen BN’ers over hun gezondheid. ‘Geef dat kind maar een grote pop, het zal niet veel worden’, zei de kinderarts over de kleine Lucille. Hij kreeg ongelijk: de CDA-politicus heeft een prima leven met als enige minpuntjes dat ze ongeduldig is en niet op hoge hakken kan lopen.

 1. Topcomponist komt na jaren 'uit de kast' als tinnituspatiënt: ‘Artiesten, stop deze epidemie’
  PREMIUM
  Stephen Emmer

  Topcompo­nist komt na jaren 'uit de kast' als tinnituspa­tiënt: ‘Artiesten, stop deze epidemie’

  De internationaal gerenommeerde componist Stephen Emmer, maker van honderden bekende televisieleaders, komt na jaren van stilzwijgen ‘uit de kast’ als tinnituspatiënt - hij heeft een hoge piep in zijn oor en kampt met ernstige gehoorschade. De 64-jarige muzikant vreest net als artsen voor een ‘verspreiding’ van tinnitus en wil daarom samen met artiesten een actiegroep beginnen. Ook wil hij een app lanceren waarin luidruchtige restaurants vermeld staan.
 2. Over de liefde: ‘Na kerst worden meer scheidingen aangevraagd’

  Over de liefde: ‘Na kerst worden meer scheidin­gen aange­vraagd’

  Debby Gerritsen praat in haar podcast Over de liefde met bekende gasten over liefdes-, lust- en levensvragen. Deze week is seksuoloog Jolien Spoelstra te gast om te praten over het fenomeen ‘cuffing season’. Ofwel: de periode tussen Halloween en Valentijnsdag waarin singles actief op zoek gaan naar gelijkgestemden om tegenaan te kruipen. Jolien: ,,Met cuffing season willen we iemand strikken voor de donkere en koude wintermaanden.’’